Meny
Meny

Drømmedag med Radix Dance Crew

Christine Sylling Clausen i klasse 9C på Midstuen Ungdomsskole blir overrasket.

Christine fikk drømmen sin oppfylt: Å danse med et profesjonelt dansecrew. 

Overrasket på Midtstuen Ungdomsskole

Denne uken møtte regionleder for Oslo og Akershus, Stein Bratseth, på Midtstuen ungdomsskole i Oslo for å overraske enda en drømmevinner, nemlig Christine Sylling Clausen. Hennes drøm var å få danse med et profesjonelt «dansecrew» sammen med venninner fra skolen.  Det ble stor jubel hos vinneren og resten av klassen når de fikk vite hvem som fikk sin drøm oppfylt. Bratseth syntes det var utrolig artig å overraske Christine:

– Gjennom MOTs program “Robust ungdom” får alle 9.klassinger på MOT-skoler søke om å oppfylle sin drøm til MOTs drømmefond. Det var utrolig stas at Christine ble plukket ut fra min region, sier Bratseth.

Roser Radix Crew

Christine og tre venninner møtte Tore Sandnes og Stein Bratseth på Peppes Pizza på ettermiddagen, før turen gikk videre til Norges Dansehøgskole. Der møtte de danserne fra det profesjonelle dansecrewet Radix Dance Crew. Radix Dance Crew er en urban dansegruppe som består av 9 kvinnelige dansere. Bratseth roser dansecrewet for måten de tok i mot jentene på:

– Jeg vil rose Radix Crew for måten de tok av seg de fire jentene på. De gjorde det på en utrolig inkluderende og profesjonell måte, sier Bratseth.

Det var ingen tvil om at jentene fra Midstuen hadde danset før. De var uredde, og kastet seg ut i utfordringer. Irlin Finsådal, leder for Radix Crew, syntes jentene var modige:

– Det var en kjempegøy opplevelse. Jentene var så veldig flinke og ikke minst modige! De kastet seg inn i øvelser som vi har ellers på våre treninger, både koreografi og cypher.

– Vi står for de samme verdiene

Da MOT tok kontakt med Radix Crew, nølte de ikke med å stille opp for å hjelpe. Finsådal sier at crewet syntes det var fantastisk å kunne bidra til at MOT fikk oppfylle en drøm, ettersom Radix Dance Crew og MOT står for de samme verdiene:

– Vi i Radix likte godt å ha MOT på besøk ettersom vi står for de samme verdiene og verdsetter MOTs arbeid veldig mye. Og å kunne hjelpe til å oppfylle en drøm gjennom MOT føltes derfor veldig riktig. Spesielt når det var å kunne dele lidenskapen for dans med unge mennesker som ønsker et innblikk i hvordan det er å faktisk satse på, og jobbe med, nettopp dans, sier Finsådal.

Takk til Radix Dance Crew og leder Irlin Finsådal, for godt samarbeid og fantastisk levert under treningen med jentene!

 

 

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd). Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.