Meny
Meny

Drømmedag med Radix Dance Crew

Christine Sylling Clausen i klasse 9C på Midstuen Ungdomsskole blir overrasket.

Christine fikk drømmen sin oppfylt: Å danse med et profesjonelt dansecrew. 

Overrasket på Midtstuen Ungdomsskole

Denne uken møtte regionleder for Oslo og Akershus, Stein Bratseth, på Midtstuen ungdomsskole i Oslo for å overraske enda en drømmevinner, nemlig Christine Sylling Clausen. Hennes drøm var å få danse med et profesjonelt «dansecrew» sammen med venninner fra skolen.  Det ble stor jubel hos vinneren og resten av klassen når de fikk vite hvem som fikk sin drøm oppfylt. Bratseth syntes det var utrolig artig å overraske Christine:

– Gjennom MOTs program “Robust ungdom” får alle 9.klassinger på MOT-skoler søke om å oppfylle sin drøm til MOTs drømmefond. Det var utrolig stas at Christine ble plukket ut fra min region, sier Bratseth.

Roser Radix Crew

Christine og tre venninner møtte Tore Sandnes og Stein Bratseth på Peppes Pizza på ettermiddagen, før turen gikk videre til Norges Dansehøgskole. Der møtte de danserne fra det profesjonelle dansecrewet Radix Dance Crew. Radix Dance Crew er en urban dansegruppe som består av 9 kvinnelige dansere. Bratseth roser dansecrewet for måten de tok i mot jentene på:

– Jeg vil rose Radix Crew for måten de tok av seg de fire jentene på. De gjorde det på en utrolig inkluderende og profesjonell måte, sier Bratseth.

Det var ingen tvil om at jentene fra Midstuen hadde danset før. De var uredde, og kastet seg ut i utfordringer. Irlin Finsådal, leder for Radix Crew, syntes jentene var modige:

– Det var en kjempegøy opplevelse. Jentene var så veldig flinke og ikke minst modige! De kastet seg inn i øvelser som vi har ellers på våre treninger, både koreografi og cypher.

– Vi står for de samme verdiene

Da MOT tok kontakt med Radix Crew, nølte de ikke med å stille opp for å hjelpe. Finsådal sier at crewet syntes det var fantastisk å kunne bidra til at MOT fikk oppfylle en drøm, ettersom Radix Dance Crew og MOT står for de samme verdiene:

– Vi i Radix likte godt å ha MOT på besøk ettersom vi står for de samme verdiene og verdsetter MOTs arbeid veldig mye. Og å kunne hjelpe til å oppfylle en drøm gjennom MOT føltes derfor veldig riktig. Spesielt når det var å kunne dele lidenskapen for dans med unge mennesker som ønsker et innblikk i hvordan det er å faktisk satse på, og jobbe med, nettopp dans, sier Finsådal.

Takk til Radix Dance Crew og leder Irlin Finsådal, for godt samarbeid og fantastisk levert under treningen med jentene!

 

 

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging