Meny
Meny

Vi gleder oss til Eliteserien sparkes i gang

Sigrid fra MOT på besøk til Molde FK

Hele 9 av Eliteseriens 16 fotballag er ambassadørlag med MOT, og kommer til å spille med MOT-logoen bak på drakta i 2017.

Rosenborg, Molde, Sogndal, Stabæk, Brann, Aalesund, Viking, Lillestrøm og Kristiansund er alle ambassadørlag som har et tett samarbeid med MOT. Gjennom samarbeidet med eliteserielagene forsterkes MOTs budskap i klasserommet om å styrke ungdoms bevissthet og mot – til å leve, til å bry seg og til å si nei. Fotballspillere er forbilder for mange, og ved at gode rollemodeller synliggjør MOTs logo blir det en viktig påminnelse om MOTs verdier for mange ungdommer.

MOT-foredrag for spillerne, støtteapparat og administrasjon

Før sesongstart har vi vært på besøk til våre ambassadørlag og hatt foredrag for spillere, støtteapparat og administrasjon. Her har spillerne blitt bedre kjent med MOT og fått innblikk i flere av øvelsene vi kjører for ungdom i MOTs program «Robust ungdom» i skolen. På samme måte som i skolen møter vi god stemning, latter og gode refleksjoner.

IMG_6436 (002)

Rosenborg kjører øvelsen «yte/nyte»

Eliteserien Fantasy

Nytt av året er at man også kan være med å spille Eliteserien Fantasy. Det kan man gjøre ved å sette opp et lag her: https://fantasy.eliteserien.no/  Hvor mange MOT-ambassadører får du med på ditt lag?

 

Vi er stolte av våre ambassadørlag, og gleder oss til å følge alle tett i sesongen!

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging