Meny
Meny

Arna-Bjørnar skal spille med MOT på ryggen

Ambassadøransvarlig i MOT: Sverre Ræder, Arna-Bjørnar spiller og initiativtaker til samarbeidet: Vilde Bøe Risa og daglig leder i Arna Bjørnar: Synnøve Lien.

MOT skrev historie da de i går signerte avtale med sitt første ambassadørlag i Toppserien. 

– Vil gjøre en forskjell

Arna-Bjørnar holder til i Arna utenfor Bergen, og satser høyt i Toppserien med en engasjert og ung spillerstall med en snittalder mellom 18 og 19 år. Nå vil klubben vise at de også tar samfunnsansvar og ønsker å gjøre det i samarbeid med MOT.

– Vi ble utrolig glad og stolt når vi ble kontaktet av Arna-Bjørnar. Det er en fantastisk gjeng med spillere og støtteapparat som ønsker å gjøre en forskjell, og bidra til at MOT får utvikle enda flere robuste ungdommer, sier ambassadøransvarlig Sværre Ræder.

Spiller med MOT på ryggen

X6qQSK3WiAWp

Foto: Arna-Bjørnar

Ved å inngå et samarbeid med MOT, betyr dette at klubben nå skal spille med MOT på ryggen, og både spillere og støtteapparat skal bli godt kjent med MOTs verdier gjennom foredrag.  Daglig leder i Arna-Bjørnar, Synnøve Lien, har stor tro på samarbeidet:

– En stor takk til Vilde som er initiativtaker. Vi som klubb er svært glad for dette viktige samarbeidet som vi nå inngår med MOT. Arna-Bjørnar som klubb har et stort samfunnsansvar. Alle som jobber med barn og ungdom har et ansvar for å skape trygge og gode opplevelser. Og alle skal bli sett. Med MOT med oss tror jeg vi som klubb kan stå sterkere og nå våre verdier.

Målet er også at spillerne skal være med å besøke ungdommer på skoler i området sammen med MOT. Ræder mener MOT kan få økt effekt i klasserommet gjennom samarbeidet med toppspillerne i Arna-Bjørnar:

– Fotballspillere er forbilder for mange, og i MOT vet vi at de påvirker ungdom. I Arna-Bjørnar er jeg sikker på at det er mange gode rollemodeller, som kan bidra til at MOT får økt effekt i klasserommet. Vi gleder oss til å følge dem i sesongen – med MOT-logoen på ryggen!

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging