Meny
Meny

Thomas Hayes besøkte MOT-Camp

Denne helgen var det liv og røre på MOT-Camp i Trondheim, da det ble gjennomført en inspirasjonssamling for alle MOTs unge MOT-ledere. 

Hele 50 ungdommer på 17-20 år, fra hele landet var samlet for inspirasjon, workshops, foredrag og en stor dose sosialt samvær. Unge MOT-ledere er rollemodeller og positive kulturbyggere i sine kommuner, som alle tar initiativ i lokalsamfunnet for å gjøre ungdoms hverdag bedre. Sammen utgjør de en forskjell, og gjør det lille ekstra for MOT.

I den forbindelse ønsket tidligere SKAM-skuespiller, Thomas Hayes å legge et besøk til Trondheim og denne samlingen i helgen, for å anerkjenne jobben ungdommene gjør. Hayes ble nemlig for bare noen måneder siden ny MOT-ambassadør, og gledet seg til å få treffe ungdommene i Trondheim.
FullSizeRender-2

– Det er utrolig fint å være her på MOT-Camp. Jeg gleder meg til å se og høre hva disse unge MOT-lederne gjør. Jeg skal tusle litt rundt og prate med dem, bli kjent og være glad og blid. Jeg kan helt sikkert lære mye av dem, og kanskje de kan lære noe av meg. Jeg tror det blir en veldig lærerik dag, forteller Hayes.

 

FullSizeRender-3

Han tok seg god tid til å være med ungdommene, og deltok på en times intervjusekvens med dem, hvor alle kunne stille spørsmål om hva de måtte ønske om den populære skuespilleren. Etterpå ble han med på en omvisningsrunde av MOT-camp, før han deltok på workshops sammen med ungdommene. En av de heldige som fikk hilse på MOT-ambassadøren var Ung MOT-leder, Mia Eline Statle.IMG_9780

– Det var veldig stas å få besøk av han, men det var enda mer interessant å bli kjent med han. Han står for mange av de samme tingene som MOT står for, og virker som en person som er opptatt av andre rundt seg. Han er et forbilde for mange, og velger å bruke det til noe positivt.

Hun var en av de 50 ungdommene som var utrolig fornøyde med samlingen og oppholdet på MOT-Camp.

– Helga var utrolig lærerik, morsom, interessant, overraskende og minneverdig. Når 50 ungdommer skal være sammen er det ikke forventet at alle skal passe så godt sammen, men dette var annerledes. Her er alle utrolig utadvendte og inkluderende, som gjør at alle føler seg velkommen med en gang, og det virker som vi har kjent hverandre lenge. Det er en gruppe som det er lett å komme inn i, og det gjør at oppholdet blir veldig bra, både for meg, og for alle andre.

 

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd). Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.