Meny
Meny

Thomas Hayes besøkte MOT-Camp

Denne helgen var det liv og røre på MOT-Camp i Trondheim, da det ble gjennomført en inspirasjonssamling for alle MOTs unge MOT-ledere. 

Hele 50 ungdommer på 17-20 år, fra hele landet var samlet for inspirasjon, workshops, foredrag og en stor dose sosialt samvær. Unge MOT-ledere er rollemodeller og positive kulturbyggere i sine kommuner, som alle tar initiativ i lokalsamfunnet for å gjøre ungdoms hverdag bedre. Sammen utgjør de en forskjell, og gjør det lille ekstra for MOT.

I den forbindelse ønsket tidligere SKAM-skuespiller, Thomas Hayes å legge et besøk til Trondheim og denne samlingen i helgen, for å anerkjenne jobben ungdommene gjør. Hayes ble nemlig for bare noen måneder siden ny MOT-ambassadør, og gledet seg til å få treffe ungdommene i Trondheim.
FullSizeRender-2

– Det er utrolig fint å være her på MOT-Camp. Jeg gleder meg til å se og høre hva disse unge MOT-lederne gjør. Jeg skal tusle litt rundt og prate med dem, bli kjent og være glad og blid. Jeg kan helt sikkert lære mye av dem, og kanskje de kan lære noe av meg. Jeg tror det blir en veldig lærerik dag, forteller Hayes.

 

FullSizeRender-3

Han tok seg god tid til å være med ungdommene, og deltok på en times intervjusekvens med dem, hvor alle kunne stille spørsmål om hva de måtte ønske om den populære skuespilleren. Etterpå ble han med på en omvisningsrunde av MOT-camp, før han deltok på workshops sammen med ungdommene. En av de heldige som fikk hilse på MOT-ambassadøren var Ung MOT-leder, Mia Eline Statle.IMG_9780

– Det var veldig stas å få besøk av han, men det var enda mer interessant å bli kjent med han. Han står for mange av de samme tingene som MOT står for, og virker som en person som er opptatt av andre rundt seg. Han er et forbilde for mange, og velger å bruke det til noe positivt.

Hun var en av de 50 ungdommene som var utrolig fornøyde med samlingen og oppholdet på MOT-Camp.

– Helga var utrolig lærerik, morsom, interessant, overraskende og minneverdig. Når 50 ungdommer skal være sammen er det ikke forventet at alle skal passe så godt sammen, men dette var annerledes. Her er alle utrolig utadvendte og inkluderende, som gjør at alle føler seg velkommen med en gang, og det virker som vi har kjent hverandre lenge. Det er en gruppe som det er lett å komme inn i, og det gjør at oppholdet blir veldig bra, både for meg, og for alle andre.

 

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging