Meny
Meny

Møte med kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen

Styreleder i MOT: Rune Bratseth, styrenestleder: Marit Breivik, kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen, leder for MOT Norge: Marte Wivestad og rådgiver i MOT Norge: Linn Bauck.

Vi opplever Røe Isaksen som en engasjert statsråd som tar MOT på alvor.

Dialog og erfaringsutveksling

Styreleder i MOT: Rune Bratseth, styrenestleder i MOT: Marit Breivik, leder for MOT Norge: Marte Wivestad og rådgiver i MOT Norge: Linn Bauck har idag hatt et godt og interessant møte med kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen. Leder for MOT Norge: Marte Wivestad, var godt fornøyd med møtet:

– Det var et godt møte med god dialog og erfaringsutveksling om robuste ungdommer, som inkluderer alle. Vi opplever Røe Isaksen som en engasjert statsråd som tar MOT på alvor, og som deler vårt ønske om en inkluderende skole.

Styreleder Rune Bratseth, la ikke skjul på sin begeistring i møte med statsråden:

MOT forandrer liv. Trenger man større motivasjon?

MOT i statbudsjettet for 2017

MOT er støttet av Helsedirektoratet, Utdanningsdirektoratet og Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet. MOT ble også for 2017, trukket frem i merknad til statsbudsjettet:

«Flertallet mener det er viktig med nær kontakt mellom skolene og frivillige organisasjoner. Det gir skolen viktige impulser innenfor alle fagområder og oppgaver skolen har. Flertallet vil særlig trekke frem den viktige innsatsen organisasjoner som for eksempel MOT, FRI, Sex og Politikk, Skeiv Ungdom, UNICEF og Forandringsfabrikken gjør for å bekjempe mobbing og for å bidra til et godt læringsmiljø i skolen.»

Det er en stor anerkjennelse til alle MOTs ildsjeler at statlige myndigheter, både i embetsverket og politisk, støtter MOT.

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging