Meny
Meny

NYE ILDSJELER PÅ MOT-LAGET

34 nye medarbeidere har vært gjennom Grunnutdanning og Verdibasert lederutvikling.

28. – 30 november ble det utdannet nye MOT-medarbeidere. Gjennom grunnutdanning for MOT-coacher og Verdibasert lederutvikling for lokal ledelse, har de totalt 34 deltakerne fått innsikt i blant annet MOTs verdier og prinsipper og MOTs verktøy.

Nye MOT-coacher klar for klasserommet

28 MOT-coacher deltok på grunnutdanning, og er nå klare for å kjøre MOTs program i klasserommet. MOTs viktigste innsatsområde er MOTs program “Robust ungdom 12-16” i ungdomsskole, og “Robust ungdom 16-25” i videregående skole. Hvert program består av 12 MOT-økter.

Deltakerne var fra Charlottenlund US, Flå, Gol, Kristiansund, Lørenskog, Løten, Ringebu, Sogndal, Vågå, Ålesund, Åstveit, Elverum, Fredrik II vgs og Sogndal VGS,

MOT som ledelsesverktøy

Parallelt med grunnutdanning for MOT-coachene, var lokal ledelse samlet for å lære om hvordan bruke MOT som ledelsesverktøy under utdanningen kalt “Verdibasert lederutvikling”. Det var totalt seks deltakere fra seks ulike lokalsamfunn og skoler: Målselv, Nannestad VGS, Sunndal, Ålesund, Fosnes og Inderøy VGS.

– Vi er superstolte av å ha dem med på laget!

Wenche Skauge fra MOT sentralt, var imponert over alle deltakerne:

-Vi er helt sikre på at disse menneskene kommer å bidra sterkt til å utvikle robust ungdom, som inkluderer alle. Ingen tvil om det dette er mennesker som scorer høyt på passion, ungdommelighet, oppriktighet og mulighetsfokus. Vi er superstolte av å ha dem med på laget!

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging