Meny
Meny

MOT TIL Å GLEDE-DAGEN 2016

Onsdag 23.november er det igjen tid for årets varmeste dag

Siden 2004 har MOT markert «MOT til å glede-dagen» den 23. november. Ca. 65 000 ungdommer over hele landet deltar i MOTs program «Robust ungdom», og denne dagen har de alle et felles mål – å glede så mange som mulig, mest mulig, med enkle midler!

MOT oppfordrer ALLE ungdom og voksne over hele landet til å spre glede!

Det viktigste stikkordet for ”MOT til å glede-dagen” er: TENK ENKELT! Gled mannen på gata, gode venner, naboen, bestemor på aldershjemmet, farfar som sitter alene, klassekamerater, kolleger eller barna i barnhagen. Gi en hjelpende hånd, måk litt snø eller fei gata, gå et ærend for noen, arranger noe sosialt eller spill kortspill på gamlehjemmet. Ha litt ekstra fokus på å si hei, gi et smil, et nikk og kanskje til og med en klem til noen som trenger det.

Bildekonkurranse

Vi vil gjerne se hva dere gjør lokalt der dere er! På vår Instagramkonto, @mot_norge,  har vi en konkurranse hvor man kan vinne MOT-effekter dersom man legger ut bilder og hashtagger dem med #mottilåglede. Dersom du ikke har instagram, men har lyst til å dele bilder med oss likevel, så kan du sende bilder til camilla@mot.no, eller dele på facebook-arrangementet:

https://www.facebook.com/events/1463068460385142/

Følg gjerne med i alle våre sosiale medier hvor vi deler videohilsener fra fra mange av våre MOT-ambassadører. Dere kan følge oss «live» på  selve dagen ved å legge til vår snapchat-konto @mot_norge.

Varmere og tryggere samfunn

MOT ønsker å bidra til å skape varmere og tryggere samfunn. Det kan koste litt mot å gjøre noe ekstra for å spre litt glede, men glede smitter og verdien blir til sammen blir veldig stor!

Gled noen der du er du også, og vær med på å gjøre dagen til en magisk MOT til å glede-dag!

Og husk: Den største gleden du kan ha er å gjøre andre glad!

Ha en strålende dag!

 

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging