Meny
Meny

Et solid system skaper tillit

8. november 2016. Det er valgdag i USA i dag. Inspirert av media som skriver om USA og deler av befolkningens mistillit til systemet skriver jeg dagens blogg, men med motsatt vinkling. Gleder meg til det første mediaoppslaget  som skriver noe lignende om MOT:

Flere og flere skoler og kommuner blir MOT-partnere. MOT-partnere stoler stadig mer og mer på MOT. Over tid er det blitt skapt samfunnsklima preget av håp, tro og tillit i de skoler og lokalsamfunn MOT er.

Tilliten er skapt på grunn av MOTs sterke og bunnsolide system, som MOT selv har kalt «et helhetlig og globalt lifeskills-konsept».

Menneskene er de viktigste i MOT, men uten et sterkt og solid system vil ikke menneskene som befolker systemet fungere. Men når dette er på plass; et sterkt og solid system, rette menneskene, rette menneskene på rett plass, rette menneskene på rett plass som gjør de riktige tingene og i tillegg et stort lag med lagånd, da er det bra! Det er det MOT har bygd opp i 20 år, og det er derfor MOT lykkes.

Tilliten er skapt igjennom MOTs overordnet system og MOTs mennesker. Tilliten er skapt igjennom MOTs resultater. Tilliten er skapt igjennom at MOT skaper inspirerende og magiske opplevelser. Tilliten er skapt igjennom passion og oppriktighet. Tilliten er skapt igjennom at ungdom ønsker MOT. Tilliten er skapt igjennom at ungdom bruker MOT på sin måte.

Tillit er MOTs viktigste kapital. Tillit blant MOT-partnere – skoler og kommuner. Tillit blant ungdom.

 

 

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging