Meny
Meny

MOT Latvia i full gang

I august skrev vi at MOT Latvia utdannet sine første MOT-coacher. Nå er de i gang.

MOT-programmet «Robust ungdom 12-16» er rullet ut på alle de fem første latviske skolene. Skoleåret i Latvia startet første september, og MOT-coachene har allerede gjennomført både de første MOT-øktene med ungdommene i klasserommet, i tillegg til foreldremøtene.

Ilze Paidere, landssjef for MOT Latvia, og styreleder og initiativtaker, Katrine Judovica – som også er adm. dir for Narvesen Baltikum, har begge vært ute i klasserommet som MOT-coacher. De er svært begeistret, og opplever at også ungdommene er det. Det er fantastisk at nå får også ungdommer i Latvia styrket bevissthet og mot – til å leve, til å bry seg og til å si nei.

Vi gleder oss til fortsettelsen!

img_7004

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging