Meny
Meny

NY AMBASSADØR PÅ MOT-LAGET

Foto: Anti

Den blide og energiske programlederen ønsker å bidra til arbeidet med å utvikle robust ungdom, som inkluderer alle.

Markus Bailey startet som barne-TV-programleder på NRK Super i 2011, bare 19 år gammel. Deretter fulgte en rekke TV-jobber som programleder for backstagerommet under The Voice, deltaker i Mitt Dansecrew, før han også ledet årets Idol-sendinger. I 2014 fikk Bailey også rollen som årets BLIME-ambassadør i NRKs anti-mobbekampanje. I dag er han aktuell som deltaker i Skal vi danse på TV2, og nå også fersk MOT-ambassadør.

 «Det er en stor ære å bli spurt om å være MOT ambassadør. MOT er en organisasjon som under min oppvekst kjempet for at unge skulle ha en fin hverdag med trygghet og gode verdier. At MOT synes jeg er en person som kan fronte disse verdiene gjør meg svært stolt», sier Bailey.

Som ambassadør i MOT er man bevisst på å være et godt forbilde for ungdom, ved å forsterke organisasjonens budskap som innebærer å styrke ungdoms MOT – MOT til å leve, MOT til å bry seg og MOT til å si nei. MOT-ambassadører stiller opp på arrangement, besøker MOT-skoler og bidrar til å synliggjøre MOTs logo og budskap utad. Markus Bailey går nå inn i et godt selskap sammen med flere kjente norske idrettsutøvere og artister som er med og forsterker MOTs verdier.’

Markus er for tiden aktuell med programserien «Skal Vi Danse», hvor kjendiser danser med profesjonelle selskapsdansere og blir vurdert av et dommerpanel og av TV-seerne. Vi vet hvem vi skal stemme på!

Under kan du se en videohilsen fra vår nye ambassadør! 

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Politidirektoratet