Meny
Meny

En historisk Ildsjelsamling

Årets Ildsjelsamling er over, og den ble historisk på flere måter. 


Aldri før har det vært flere ildsjeler på samling. Hele 600 medarbeidere fra hele landet deltok på samlingen for inspirasjon og informasjon.   – Jeg føler stolthet, ydmykhet og takknemlighet til alle ildsjelene som har skapt bedre resultater enn noen gang. De når inn til ungdommenes hjerter og utvikler robuste ungdommer som inkluderer alle, sier leder i MOT Norge, Marte Wivestad.

MOT-løftet 2017
Hovedtemaet på samlingen var resultatet av en utviklingsprosess i MOT det siste halvannet året hvor hovedspørsmålene har vært hvor, hva, hvordan og hvorfor MOT? Og hvor er vi om 20 år? Resultatet av denne utviklingsprosessen kalles MOT-løftet 2017. Dette ble for første gang presentert på årets ildsjelsamling.

– Det er godt å få kommunisert hovedlinjene i det store utviklingsarbeidet, som vi har kalt MOT-løftet 2017.  Det vil føre til økt effekt, økt opplevelse og flere ungdommer som får MOT, forteller Wivestad.

MOT løftet er MOTs største forenkling og forsterking noensinne og har som mål å styrke MOT for fremtiden.

Unge MOT-ledere deltok også
Noe som også var nytt i år, var at over 50 unge MOT-ledere deltok på samlingen.
– De unge MOT-lederne løfter samlingen til en ny dimensjon og vi får alle en større bevissthet rundt det som er mest unikt med MOT. Nemlig at ungdom bruker MOT på sin måte, sier Wivestad.

De Unge-MOT-lederne hadde sin helt egen sekvens på slutten av samlingen hvor mange delte sterke historier om hvordan de bruker MOT på sin måte. Det gjorde at det ble en helt fantastisk og verdig avslutning på samlingen, og de unge MOT-lederne var også takknemlige for å få delta på samlingen for første gang.

– Jeg får så masse påfyll etter to slike dager med bare bra folk rundt meg og bare positiv energi! Det er så inspirerende å høre på disse fantastiske foredragene, og de flinke menneskene som står på scenen. Alt som blir formidlet er så bra, og det å se alle jeg er på lag med på samme plass, gir meg en lykkelig følelse. Jeg blir så stolt av å være en del av dette. Disse to dagene er definitivt høstens høydepunkt, sier Ung MOT-leder, Ingrid Alstad Baglo.

Vi takker for en magisk samling!

Bildedryss

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd). Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.