Meny
Meny

En historisk Ildsjelsamling

Årets Ildsjelsamling er over, og den ble historisk på flere måter. 


Aldri før har det vært flere ildsjeler på samling. Hele 600 medarbeidere fra hele landet deltok på samlingen for inspirasjon og informasjon.   – Jeg føler stolthet, ydmykhet og takknemlighet til alle ildsjelene som har skapt bedre resultater enn noen gang. De når inn til ungdommenes hjerter og utvikler robuste ungdommer som inkluderer alle, sier leder i MOT Norge, Marte Wivestad.

MOT-løftet 2017
Hovedtemaet på samlingen var resultatet av en utviklingsprosess i MOT det siste halvannet året hvor hovedspørsmålene har vært hvor, hva, hvordan og hvorfor MOT? Og hvor er vi om 20 år? Resultatet av denne utviklingsprosessen kalles MOT-løftet 2017. Dette ble for første gang presentert på årets ildsjelsamling.

– Det er godt å få kommunisert hovedlinjene i det store utviklingsarbeidet, som vi har kalt MOT-løftet 2017.  Det vil føre til økt effekt, økt opplevelse og flere ungdommer som får MOT, forteller Wivestad.

MOT løftet er MOTs største forenkling og forsterking noensinne og har som mål å styrke MOT for fremtiden.

Unge MOT-ledere deltok også
Noe som også var nytt i år, var at over 50 unge MOT-ledere deltok på samlingen.
– De unge MOT-lederne løfter samlingen til en ny dimensjon og vi får alle en større bevissthet rundt det som er mest unikt med MOT. Nemlig at ungdom bruker MOT på sin måte, sier Wivestad.

De Unge-MOT-lederne hadde sin helt egen sekvens på slutten av samlingen hvor mange delte sterke historier om hvordan de bruker MOT på sin måte. Det gjorde at det ble en helt fantastisk og verdig avslutning på samlingen, og de unge MOT-lederne var også takknemlige for å få delta på samlingen for første gang.

– Jeg får så masse påfyll etter to slike dager med bare bra folk rundt meg og bare positiv energi! Det er så inspirerende å høre på disse fantastiske foredragene, og de flinke menneskene som står på scenen. Alt som blir formidlet er så bra, og det å se alle jeg er på lag med på samme plass, gir meg en lykkelig følelse. Jeg blir så stolt av å være en del av dette. Disse to dagene er definitivt høstens høydepunkt, sier Ung MOT-leder, Ingrid Alstad Baglo.

Vi takker for en magisk samling!

Bildedryss

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Politidirektoratet