Meny
Meny

DETTE ER ÅRETS VINNERE

Et av høydepunktene på Ildsjelsamling er kåring av årets Nærmiljø med MOT, årets Lokalsamfunn med MOT og ikke minst årets MOT-informatør.

Årets vinnere er fantastiske rollemodeller på å nå inn til ungdom. De er  mennesker som gløder for å utvikle robust ungdom som inkluderer alle, og som gjør en utrolig viktig jobb lokalt for å skape varmere og tryggere samfunn.

Charlottenlund skole årets Nærmiljø med MOT

mot-hell-konferanse-210

Charlottenlund skole er en av de aller første skolen som kom inn i MOT, og var ute en kort periode hvor daværende rektor uttalte: «vi har ikke råd til å ikke ha MOT, det er så stor forskjell på miljøet med og uten MOT.» Flere av MOT-coachene på skolen bidrar med sin idealisme og opplever at det å skape varmere og tryggere samfunn er et honorar nok i seg selv, og mottar ingen økonomisk støtte for å ha MOT-økter. Det er ildsjeler som gir av sin fritid for å hjelpe ungdommene.

Tilbakemelding fra ungdom:

«MOT har laget god stemning i timene våre og får oss til å tenke over ting. MOT har hjulpet meg til å bli mer selvsikker. Jeg tør å være meg selv og si det jeg mener. MOT har forandret meg positivt.»

Aremark er årets Lokalsamfunn med MOT 

mot-hell-konferanse-282

 Tilbakemelding fra ungdommer:

«Jeg synes alt fungerer bra med MOT. Man tør å være seg selv. Det ser jeg veldig godt i klassen vår, det er ingen som er som alle andre. Alle er seg selv og er ikke redd for å dumme seg ut.»

«Før vi fikk MOT, var jeg veldig redd for å snakke/stå foran masse folk, eller bare klassen, men nå er jeg ikke det lengre, fordi ingen dømmer meg, og om noen gjør det har jeg lært meg å ikke bry meg om det lengre.»

Inger-Lise Granli Skøien er årets MOT-informatør  

mot-hell-konferanse-388 

Dette sier ungdommen om Inger-Lise:

«Kjære Inger Lise, du når inn til ungdom fordi du er veldig imøtekommende, lett å prate med og har alltid noen gode ord på lur. Du har en sprudlende personlighet og viser med din væremåte at alle blir godtatt for den man er. Tusen takk for at du er du, og vi ungdommene setter veldig stor pris på deg.»

Vi gratulerer med vel fortjent pris!

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Politidirektoratet