Meny
Meny

Flere MOT-coacher klare for klasserommet

Simen Garaas, Rune Bergmann, Camilla Solli Olsen, Kjersti Drugli, Ida Stømsnes Aagård og Musa Anderssen er nå sertifisert som MOT-coacher.
Seks nye MOT-coacher ble sertifisert på Sunnland skole i Trondheim i dag.

Det var Simen Garaas, Rune Bergmann, Camilla Solli Olsen, Kjersti Drugli, Ida Stømsnes Aagård og Musa Andersse som i dag skulle bli sertifisert på Sunnland skole. De var  alle veldig spente før møtet sitt med ungdommene. Men likevel klarte de å kose seg, og det ble lek, refleksjoner, øvelser, bevisstgjøring og film i klasserommet.

Sunnland som signerte en partnerskapsavtale med MOT i vår, skal nå starte programmet «Robust ungdom 12-16.» Det betyr at ungdommene på skolen skal få 12 økter med MOT gjennom de tre årene på ungdomsskolen, hvor målet er å utvikle robuste ungdommer – som inkluderer alle.

Ildsjeler

MOT er svært opptatt av å ha de riktige ildsjelene på plass for å drive MOT-arbeidet i kommunene. MOT-coachene som skal gjennomføre besøkene i klassene, går derfor gjennom både rekrutteringssamtale og en fire-dagers skolering før de kommer på sertifiseringen. Her får de testet seg i klasserommet, og får grundige tilbakemeldinger i etterkant. Nå er disse seks klare, og vi gleder oss til å følge dere videre!

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging