Meny
Meny

På topp i Lyngen!

Det kunne ikke blitt en bedre avslutning på MOT-turneens reise i Nord-Norge, enn den konserten vi fikk i Lyngen kommune.

Med Lyngsalpene rett utenfor døra, ble det en fantastisk dag på Bygdetun i Lenangen da 200 ungdommer var samlet for et utrolig flott show fra scenen. Talentene sto i kø for å opptre og vi fikk mange forskjellige innslag fra bandmusikk, flott sang, piano, gitar, ukulele og et herlig akapella-innslag. Ordfører hadde en fin appell til ungdommene, og oppfordret publikum til å støtte de som var på scenen, noe virkelig publikum tok til seg.

– En suveren avslutning på vår turne her i Nord-Norge. Sola skinte ute, og det gjorde også ungdommene på scenen. Utrolig flott å være her i Lyngen, jeg og turneteamet har blitt tatt fantastisk godt vare på fra vi kom til vi dro, sier turneleder Tore Sandnes.

Se bilder fra dagen under:

IMG_4539

IMG_4525

IMG_4500

IMG_4496

IMG_4474

IMG_4479

IMG_4466

 

MOT-turneen er gjort mulig av Gjesidigestiftelsen.

Følg MOT-turneen videre på snapchat: mot_norge

 

 

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging