Meny
Meny

Modige forbilder i Verdal

Det var mange modige forbilder på Verdalen videregående skole i dag. Sammen med elevene, kom også flere lærere og rektor på scenen og ba på seg selv. I tillegg var en tredje MOT ambassadør med på konserten; Christian Ingebrigtsen.

Turnéen er nå i Nord-Trøndelag, og første stopp var Verdal vgs. Vi ble profesjonelt guidet gjennom showet av konferansier Ane. Det viste seg med en gang at hun stortrivdes på scenen! Med glimt i øyet, humor og ros holdt hun en rød tråd gjennom timen. Alle elevene fra 1.klasse og 2.klasse var på konserten, og 3.klasse var opptatte med forberedelser til eksamen. Likevel tok noen av skolens avgangselever turen innom MOT-konserten, for et livlig avbrekk.

DSC_3739

Sandra og Dina spilte en nydelig versjon av «You can count on me» av Bruno Mars. På bildet synger Ane og Emilie «Kungsholmens havn»  av svenske Melissa Horn.

Etter gode elevinnslag, kom det noen modige forbilder på scenen som overrasket alle i salen. Det var nemlig rektor og flere av lærerne som spilte «Johanna i Juvet». Utrolig bra fremført! Deretter kom rektor Harald Morten med en appell som minnet elevene på at det er viktig å gjøre det DU har lyst til. Ikke gjør bare det som mamma og pappa forventer av deg, men følg ditt eget hjerte, og ha mot til å ta egne valg.

DSC_3726

En tredje MOT-ambassadør ble også med på         scenen i dag. Nemlig Christian Ingebrigtsen, som har vært MOT-ambassadør siden 2004. Hans første konsert med MOT var i Verdal for 11 år siden, og i dag var han tilbake. Han fortalte sin historie fra barndom og ungdomstid der han opplevde å bli mobbet i flere år. Det at han gikk fra å være utestengt og alene, til å bli en stor artist som reiser over hele verden, med en helt utrolig inspirerende historie. Han snakket spesielt til de som føler seg utenfor og alene i dag: ikke gi opp, ha troen på dere selv og følg drømmene deres.

Her er Christian sammen med Ane og Emilie.

13407647_10153424619981371_1148779568_n

Tusen takk for en råflott dag, Verdal vgs!

 

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging