Meny
Meny

Flere medarbeidere skolert!

Denne uken ble hele 40 nye medarbeidere skolert på MOT-camp i Trondheim. 

De har nå gjennomført grunnutdanning med MOT, som utgjør en skolering over fire dager. De skal ta MOTs holdningsskapende arbeid videre inn i skolen, og gjennomføre MOT-besøk og arrangere kulturbyggingsaktiviteter på skolen og i lokalsamfunnet.

– Fra første stund bidro de til en energi som løftet taket, og latter og refleksjon gikk hånd i hånd gjennom hele uka. Vi er utrolig stolte av å kle disse menneskene med MOT-logoen, og synes at ungdommene som skal møte disse i klasserommet er utrolig heldige, sier Wenche Loktu Skauge fra MOT sentralt.

Leder for MOT-camp, Rune Skanke understreker viktigheten av å skolere de riktige menneskene som skal ut å møte ungdommen.

– Disse skal styrke ungdoms mot til å si nei, mot til å bry seg og mot til å leve. Derfor vil vi ha voksne som tar ungdom på alvor og som selv viser mot. De kan virkelig utgjøre en forskjell i ungdoms liv, sier han.

Disse ble skolert:

Marius Sommer Strand, MOT-koordinator, Arendal Int. School
Jon Nielsen, MOT-koordinator Etne kommune
Jan Arve Dyrnes, Lokal MOT-leder, Fræna kommune
Halvor Reinton Rulnes, MOT-koordinator, Svelvik ungdomsskole
Kirsten Johnsrud Rektor/Lokal MOT-leder, Svelvik ungdomsskole
Marianne Vedal Grøttheim, MOT-koordinator, Sømna kommune
Rolf-Arve Wold, Rektor Sømna kommune
Remi Solberg Ordfører/lokal MOT-leder Vestvågøy kommune
Martins Stakis Boardmember MOT Latvia
Ilze Paidere-Stake, Country Manager MOT Latvia
Stian Drotningsvik, MOT-coach ungdomsskole Sør/Vest
Belinda Renèe Dragset, MOT-coach ungdomsskole Fræna kommune
Gro H. Gundersen, MOT-koordinator universitet, Universitetet i Agder                  Rune Hjelm-Pedersen, MOT-coach ungdomsskole Svelvik ungdomsskole
Rune Bergmann, MOT-coach ungdomsskole Sunnland ungdomsskole                               Svein Sperre MOT-coach ungdomsskole Askøy kommune
Britha Stenholm, MOT-coach vgs Nannestad vgs                                                                         Nils Øyvin Vegel MOT-coach vgs Nannestad vgs
Ingvild Juvkam Dyve, MOT-coach ungdomsskole Gulskogen skole
Camilla Solli Olsen, MOT-coach ungdomsskole Sømna kommune
Laila Sollid, MOT-coach ungdomsskole Surnadal kommune
Kjersti Drugli, MOT-coach ungdomsskole Meldal kommune
Bente H. Liang, MOT-coach ungdomsskole Svelvik ungdomsskole
Ida Strømsnes Aagård, MOT-coach ungdomsskole Sunnland ungdomsskole
Heidrun Østerbø, MOT-coach ungdomsskole Aremark kommune
Ingrid Danielsen, MOT-coach ungdomsskole Lindås kommune
Eirik Sognnes Haugen, MOT-coach ungdomsskole Olsvik skole
Simen Garaas, MOT-coach ungdomsskole Sømna kommune
Gunn Anita Kvisvik, MOT-coach ungdomsskole Tingvoll kommune
Tom Eirik Ruud, MOT-coach ungdomsskole Gulskogen skole                                           Monica B. Anstensen,MOT-coach ungdomsskole Aremark kommune
Sara Sanne Opdahl, MOT-coach ungdomsskole Dysjaland skule
Ivar Strand Slette, MOT-coach ungdomsskole Rollag kommune
Elizabeth Cameron Raap, MOT-coach ungdomsskole Landøya ungdomsskole
Veronika Eriksen Farstad, MOT-coach ungdomsskole Fræna kommune
Hilde Baar, MOT-coach ungdomsskole Siljan kommune
Anne Synnøve Vik, MOT-coach ungdomsskole Fræna kommune
Erling Storemyr, MOT-coach ungdomsskole Lørenskog kommune
Pernille Brattaule, MOT-coach ungdomsskole Olsvik skole
Musa Anderssen, MOT-coach ungdomsskole Bardu kommune

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd). Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.