Meny
Meny

Turnéen på vestlandet endte på topp i Sund

Siste turnestopp på vestlandet var i Sund, og dagen kunne ikke vært en større suksè!

Denne uken ble MOT turnéen ferdig med sin runde på vestlandet. Bussen har vært i Bergensområdet i to uker, og hadde sin siste dag i Sund kommune. Nå er det en liten pause i mai, før vi ruller ut på veien igjen i nord Norge 23.mai.

Innslagene på scenen var veldig varierte og unike. Det ble et kjempe bra show, der alle de som ønsket å by på seg selv fikk skinne. Turnjentene hadde et eksplosivt show, med så mange saltoer og hopp at vi ble nesten svimle av og se på. Guttekoret «Riksvei 555» sang med full røst både på egen sang og i MOT koret. Det er ikke ofte at vi har SÅ mange dyktige gutter med i koret. Flere jenter var solister på egenvalgte sanger, og det var tydelig at vi var veldig trygge foran skolen sin. Vi fikk en opplevelse at elevene sto tett sammen med godt samhold. Publikumet var også så bra, at Adrian spurte salen om å få ta bilde med de fra scenen. Det er noe han bare gjør når publikum virkelig gir av seg selv!

13183177_10153363139336371_2103336068_n

Her er noen av jentene som er Ungdom med MOT på skolen. De var med å hjalp til fra bussen ankom skolen til vi dro. På turneen ser vi virkelig hvor godt mange av skolene jobber med «UMMere» og hvilken forskjell de kan gjøre både i arbeidet med informatørene, men ikke minst å skape en trygg og modig kultur blant ungdommene.

13115807_10153363138301371_534404906_n

Turneen er godt over halvveis, og turneteamet er like gira som fra dag 1! Her er turneleder Tore Sandnes og ambassadør Adrian Jørgensen med en tommel opp. Teamet er så heldig å få glede og energi påfyll hver dag fra ungdommene og de lokale MOT informatørene. Det er ikke rart turneen går så fantastisk godt som den gjør!

13181207_10153363138556371_1912513154_n

 

 

MOT skolene på vestlandet leverer godt som alltid! Det er en drøm og komme til skole etter skole og få slike dager som vi får. Hver dag har ungdom opplevd å bli sett og hørt, fått mestringsfølelse, følt stolthet ovenfor seg selv, sine medelever og egen skole. Tusen takk for oss! Vi gleder oss til å komme i gang igjen etter en liten pause. Vi sees i nord!

 

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd). Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.