Meny
Meny

Turnéen på vestlandet endte på topp i Sund

Siste turnestopp på vestlandet var i Sund, og dagen kunne ikke vært en større suksè!

Denne uken ble MOT turnéen ferdig med sin runde på vestlandet. Bussen har vært i Bergensområdet i to uker, og hadde sin siste dag i Sund kommune. Nå er det en liten pause i mai, før vi ruller ut på veien igjen i nord Norge 23.mai.

Innslagene på scenen var veldig varierte og unike. Det ble et kjempe bra show, der alle de som ønsket å by på seg selv fikk skinne. Turnjentene hadde et eksplosivt show, med så mange saltoer og hopp at vi ble nesten svimle av og se på. Guttekoret «Riksvei 555» sang med full røst både på egen sang og i MOT koret. Det er ikke ofte at vi har SÅ mange dyktige gutter med i koret. Flere jenter var solister på egenvalgte sanger, og det var tydelig at vi var veldig trygge foran skolen sin. Vi fikk en opplevelse at elevene sto tett sammen med godt samhold. Publikumet var også så bra, at Adrian spurte salen om å få ta bilde med de fra scenen. Det er noe han bare gjør når publikum virkelig gir av seg selv!

13183177_10153363139336371_2103336068_n

Her er noen av jentene som er Ungdom med MOT på skolen. De var med å hjalp til fra bussen ankom skolen til vi dro. På turneen ser vi virkelig hvor godt mange av skolene jobber med «UMMere» og hvilken forskjell de kan gjøre både i arbeidet med informatørene, men ikke minst å skape en trygg og modig kultur blant ungdommene.

13115807_10153363138301371_534404906_n

Turneen er godt over halvveis, og turneteamet er like gira som fra dag 1! Her er turneleder Tore Sandnes og ambassadør Adrian Jørgensen med en tommel opp. Teamet er så heldig å få glede og energi påfyll hver dag fra ungdommene og de lokale MOT informatørene. Det er ikke rart turneen går så fantastisk godt som den gjør!

13181207_10153363138556371_1912513154_n

 

 

MOT skolene på vestlandet leverer godt som alltid! Det er en drøm og komme til skole etter skole og få slike dager som vi får. Hver dag har ungdom opplevd å bli sett og hørt, fått mestringsfølelse, følt stolthet ovenfor seg selv, sine medelever og egen skole. Tusen takk for oss! Vi gleder oss til å komme i gang igjen etter en liten pause. Vi sees i nord!

 

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging