Meny
Meny

Rekordstort på Askøy

Askøy videregående pluss fire ungdomsskoler samlet seg i dag for et mega turneshow. 1600 elever bidro til et profesjonelt opplegg fra første stund.

Søndag kveld 1. mai, var det pøsregn og vind når turnebussen ankom Askøy. Likevel hadde Ungdom med MOT og MOT-informatørene ordnet i stand en unik velkomst for turnéteamet. Vi ble tatt i mot på rød løper med såpebobler, flagg og jubel. Så ble artistene og musikerne satt ned på stoler for et velkomstintervju. Dette filmet elevene og la ut på skolens nettsider. Guttene ble grillet på fakta om Askøy, noe de bare måtte improvisere seg gjennom. En fantastisk morsom velkomst som huskes!

Mandag morgen ble salen fylt opp av 1600 elever fra fem skoler. Det var merkbart på stemningen at det var forventninger til denne dagen. Eleven som var på scenen leverte så det sang etter! De slo seg løs med  stemmer og bevegelser, slik at det så ut som de hadde vært på turne sammen med MOT bandet og ambassadørene hele veien.

Midt i showet ble det også bært tre ekte toaletter opp på scenen. Det var en niende klasse som hadde en dosketch med både sang og dans. Veldig underholdende, og nøye gjennomført.

13153264_10153356830231371_1648575118_n

Konfransierene var trygge, morsomme og engasjerte gjennom hele showet. Det skal litt mot til for å styre showet foran så mange elever!

13153445_10153356827876371_433770229_n

Askøy har i forkant, og under turnedagen vært meget dyktige på å engasjere Ungdom med MOT. De bidro i alle ledd. Fra velkomst til opprigg, show på scene, opprydding og foredrag i etterkant. Skolen er et godt eksempel på hvordan ungdom kan være med i MOT arbeidet.

På inspirasjonsforedraget var det også veldig godt oppmøte. Over 200 lærere var engasjert med gjennom foredraget, og gjorde foredragsholderen Sigrid Setsaas trygg på seg selv, så hun kunne levere det lille ekstra for denne gjengen.

Stor takk til alle mennesker som bidro til en stor og magisk dag!

Se også flere bilder fra dagen på Instagram på hashtaggen #vismot

 

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging