Meny
Meny

Fantastisk Tour of Norway

MOT-ambassadør Edvald Boasson Hagen vant to etappeseierer, og tok andreplass sammenlagt i Tour of Norway.

I uka som gikk har vi sammen med vår hovedsamarbeidspartner Uno-X skapt sykkelglede under sykkelrittet Tour of Norway.

MOT-logoer overalt, fire ambassadørlag i aksjon, et norsk landslag som sykler med MOT-logo, og en vannvittig sterk MOT-ambassadør med to etappeseiere. Det er fasiten etter en fantastisk sykkeluke på østlandet under Tour of Norway.

For tredje året på rad har MOT sammen med Uno-X kjørt karavane under sykkelrittet, og delt ut effekter til publikum mens de har ventet på rytterne. Publikum har vært strålende fornøyde, og det har vært mye sykkelglede langs løypa.

Vår supre MOT-ambassadør Edvald Boasson Hagen, som sykler for Sør-Afrikanske Team Dimension Data, viste virkelig muskler og vant de to siste etappene, og endte på andreplass sammenlagt, kun slått av nederlandske Pieter Weening.

– Det ble en fantastisk uke hvor våre sykkelambassadører har fått vist seg fram, bevisste gode rollemodeller vi er stolte av å ha med på MOT-laget. Dette er et stort sykkelritt, høyt nivå, og ekstra gøy at vår ambassadør Edvald fikk vist frem superkreftene. Vi er veldig takknemlige for at Uno-X nok en gang tar oss med på sykkelfest, og er med på å synliggjøre MOT. Det skaper en sterk påminnelse om MOTs verdier; MOT til å leve, MOT til å bry seg, og MOT til å si nei, sier MOTs Sverre Ræder.

Under kan du se noen bilder fra uken:

IMG_3453

Gutta i Team Sparebanken Sør gjør seg klare til å skrive seg inn.

IMG_3462

Ordfører i Hjartdal Bengt Halvard Odden (t.v i bildet) stilte opp og heiet langs løypa med en MOT-gjeng. Vafler ble det også på MOTs Geir Nesset!

IMG_3469

Magisk å kjøre over Gaustaråen på 2. etappe til Rjukan og MOT-kommunen Tinn.

IMG_3479

Håvard Blikra, Krister Hagen og Oscar Emil Landa fra MOT-ambassadørlaget Coop-Østerhus foran 3. etappe.

IMG_3518

Tøff etappe til Geilo og MOT-kommunen Hol. Slitne gutter fra MOT-ambassadørlaget Team Joker etter målgang.

IMG_3533

Team Ringeriks-Kraft-talentet Jonas Abrahamsen syklet et solid Tour of Norway sammen med resten av laget.

IMG_3571

Edvald Boasson Hagen spurtslår Sondre Holst Enger og vinner 4. etappe på Eggemoen. Det endte totalt med to etappesiere for Edvald. (Foto: Irene Johanson, Uno-X)

sondre

Veldig gøy var det også å se et sterkt norsk landslag, med Sondre Holst Enger i spissen, sykle med MOT-logoen på armen. Sykkellandslaget er det første landslaget med MOT-logo! (Foto: Norges Cykleforbund)

 

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd). Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.