Meny
Meny

Vrimling i vrimlehallen

MOTs Etableringskontakt Sigrid Setsaas holdt en fin appell om MOT

En inspirerende dag på Universitet i Agder.

I 2014 ble Universitetet i Agder et Universitet med MOT for å styrke arbeidet med en god studiestart for de nye studentene. En viktig del av dette arbeidet er å ansvarliggjøre kulturbyggere ved at de blir Studentfaddere med MOT. Dette er faddere som ønsker å bli en minst like god eller enda bedre fadder enn det de selv hadde. Som i ungdomsskolen og videregående er målet å bidra til å skape robuste ungdommer/studenter – som inkluderer alle.

Tryggere studiestart

Dagen startet med et møte med ledelsen ved UiA for å høre om status og tanker fremover. De sier blant annet at de opplever en positiv utvikling på andelen studenter som sier at det har vært en trygg studiestart etter at vi startet samarbeidet.

– Man in the mirror 

I vrimlehallen spilte MOT-ambassadørene Adrian og Alejandro tre låter hver og MOTs etableringskontakt, Sigrid Setsaas holdt en kort appell der hun fortalte hva MOT er. Hun siterte Michael Jacksons sang «Man in the mirror»; «If you want to make the world a better place you have to take a look at yourself and make that change.» MOT handler om at vi skal se oss selv i speilet og vite at alt starter med oss selv.

Etter minikonserten var studenter og ansatte invitert til inspirasjonsforedrag med tema MOT til å gjøre en forskjell.
 Her MOT-Ambassadør Alejandro Fuentes sammen med gitarist Kristoffer Finnanger Lysgård


Her MOT-Ambassadør Alejandro Fuentes sammen med gitarist Kristoffer Finnanger Lysgård

Her MOT-Ambassadør Adrian Jørgensen sammen med gitarist Kristoffer Finnanger Lysgård

Her MOT-Ambassadør Adrian Jørgensen sammen med gitarist Kristoffer Finnanger Lysgård

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging