Meny
Meny

Se alle de modige folkene du kjenner!

Hver dag er det noen rundt deg som viser mot på en eller annen måte. Da er det viktig å huske å bry seg! Ølen vgs viste i dag at de er bevisst sitt ansvar.

Appellen i dag var en viktig påminnelse for oss alle…

«Du der, ja du. Hele tiden er du omgitt av modige folk. Det er elever på skolen her hver dag som viser mot. Så det er viktig at du bryr deg om de rundt deg. Og at du byr på deg selv. Hver dag ser jeg mot. En gutt som går i en helt annen klesstil enn alle andre, han har mot til å gå egne veier. Nye elever som har kommet til Norge som lærer seg et nytt språk og kultur. De som rekker opp hånda selv om de ikke vet om svaret er riktig. De som har foredrag for klassen sin og gruer seg masse, men gjør det likevel. De som har skrivevansker, er umotiverte for skolen, men likevel kommer for å lære mer. Eleven som har angst, og synes det er ille å ta bussen. Jenta som har vært syk lenge, og endelig er tilbake i hverdagen. De er rundt deg hele tiden, og du er også en av de. Så du, og du, vis mot og bry deg.»

Etter å ha blitt inspirert av denne, kom to av elevene og sang «Ka e du redd for» av Sigvart Dagsland. Nydelig fremført og passet perfekt i dette showet.

13020337_10153333132531371_2041217961_n

13059460_10153333136186371_895573860_n

Vi vil gi ros til kulturen på Ølen vgs. De unnet og beundret hverandre i publikum, bak scenen og på scenen. For å få til det, har skolen jobbet godt og jevnt med en verdibasert kultur. Det merket vi også på lærerne. De bidro godt med å heie på elevene, og skape god engasjert stemning under inspirasjonsforedraget i etterkant av showet.

Vi vet Ølen kommer til å fortsette med å jobbe for å skape en modig kultur der de er gode på å bry seg. Vi gleder oss til neste besøk.

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging