Meny
Meny

Rått publikum på Kjøkkelvik

Hele salen reiste seg og danset på Kjøkkelvik ungdomsskole. I tillegg er profileringen av MOT på skolen utrolig god.

På Kjøkkelvik ungdomsskole blir vi møtt med den kjente «MOT brua» på veggene ved inngangene. Her står påminnelsene om å tørre å gå egne veier, være en rollemodell, vise kjærlighet og fokusere positivt. Elever og lærere ser dette hver morgen når de kommer til skolen, og når de drar hjem. MOT plakater og logoen er på veggene over hele skolen, og det virker som den daglige påminnelsen har gjort noe positivt med miljøet på skolen.

Det merket vi fort når dørene åpnet til show, og det var full jubel fra første sekund. På de to siste sangene «Encore» av Alejandro Fuentes og «MOT til å leve» av Kenneth Aksnes reiste alle elevene seg opp og ble med på dansen. Det er sjeldent det er så mye TRØKK som det var i salen i dag. Utrolig gøy å starte vår turneuke i Bergen på denne måten. Vi satser på at det vil bare fortsette!

13059476_10153344078826371_1832506184_n

IMG_4147

I kveld var også ambassadør Adrian Jørgensen på landsdekkende radio P1. Vi er utrolig stolte av å ha Adrian som ambassadør. Han har tatt MOT til hjerte sitt, og snakker åpent om sitt eget liv og betydningsfulle sanger for han. Hør intervjuet på kveldsåpent her:

mellom kl 1900-2000: https://radio.nrk.no/direkte/p1_oslo_akershus

cover

 

 

 

 

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging