Meny
Meny

Magien skjer utenfor komfortsonen

En elev på Olsvikåsen videregående som lærer seg norsk, tok i dag utfordringen som solist på MOT sangen. Det er å vise mot!

Hver dag møter vi elever som gleder seg til å være på scenen, og som har god erfaring med det. Skolebandet på Olsvikåsen vgs fremførte med glans sanger fra Creedence Clearwater og KISS. Mange dager møter vi også på de ungdommene som er spente, gruer seg litt og vet ikke helt hvordan det blir å stå foran skolen sin og by på seg selv. Likevel gjør de det. De går utenfor komfortsonen sin, utfordrer seg selv, og kjenner på en stor mestringsfølelse i etterkant. MOT informatør (og MOT koordinator) Paul holdt en appell om akkurat det, å tørre å gå utenfor komfortsonen sin og vise mot. Han takket for at han får hver dag oppleve elever som prøver ting de er redde for å gjøre, men likevel prøvde de det, og klarer det. Et tema alle kjenner seg igjen i.

13090419_10153345393326371_2094273446_n

Her synger Rachel for full hals med en nydelig stemme. I etterkant var hun rørt til tårer, fordi hun følte på så mye gode følelser mens hun formidlet. Sterkt og oppriktig!

Her har vi konfransier Sindre helt til venstre, Alejandro, konfransier Malin og Adrian til høyre. De bidro til et supert show!

13101123_10153345450251371_257004408_n

Sindre er  også en Signalbærer med MOT. Han var på MOT  camp for tre år siden, men bidrar fortsatt til MOT arbeidet på skolen, noe han stortrives med!

Tusen takk for oss, Olsvikåsen vgs!

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging