Meny
Meny

Hvorfor kan vi ikke alle være venner?

Elevene på Haugaland vgs ga oss flere opplevelser vi vil huske. Spesielt når hele salen sang «alle kan være venner»…

Full sal, dansende russ, elever som heiet på hverandre og et flott team som samlet seg på scenen til all sang på Haugaland vgs.

Jonas var på scenen for første gang i dag og fremførte sine egenskrevede rap. Rappen handlet om at han en gang var ensom, men ofte så han en jente som alltid gikk alene på tur, han ønsket at de kunne bli venner, og det ble de. Han synger «hvorfor kan vi ikke alle være venner?» og at han ønsker å være seg selv og bare være grei, og håper alle andre også kan være det. Salen ble mer og mer engasjert gjennom rappen, og til slutt sang alle tilbake til Jonas.

Jonas fremførte sin egenskrevne rappelåt "Alle kan være venner"

Jonas fremførte sin egenskrevne rappelåt «Alle kan være venner»

En gutt som imponerte med allsidigheten sin i dag var Mandela. Han er elevrådsleder, Ungdom med MOT, konferansier og gitarist på flere innslag. Han hadde stålkontroll og stor koste seg samtidig!

13059428_10153330973396371_1998588423_n

Alejandro sin sang «Encore» engasjerte alle jentene på første rad. Så de ble bedt opp på dans på scenen. Det var spesielt en jente som slo seg løs!

Russen danser gjerne på scenen!

Jessica og Mandela fremførte en klar og fin versjon av Shontelle sin sang "Impossible"

Jessica og Mandela fremførte en klar og fin versjon av Shontelle sin sang «Impossible»

Flere av elevene var på scenen for første gang i dag. og det er en del av det MOT handler om. De turte å følge drommene sine, de gikk utenfor komfortsonen sin, og de kjente på mestringsfølelsen bak scenen etterpå. Det er inspirerende å møte så mange unge som vi ser blir stolte og glade av motet de har vist.

I dag var også radio102 tilstede under konserten, og intervjuet  ambassadør Alejandro og Ane Sofie som er Signalbærer og MOT informatør. Hør intervjuet på denne linken:

http://www.radio102.no/2016/04/sprer-mot-6m_16s/

Takk for at vi fikk være med på opplevelsene dere ga oss!

 

 

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet