Meny
Meny

Gode resultater i Austevoll

Austevoll har jobbet med MOT i tre år på ungdomsskolen, og har fått gode resultater!

 

I dag møtte vi et søskenpar som har vært på scenen sammen i mange år. Med lillebror på gitar og storesøster som vokalist, fremførte de Janis Joplin sin sang «Mercedes Benz» og «Me & Bobby McGee». Det var en duo vi ikke glemmer!Attachment-2

 

Det var slager på slager fra scenen! Her ble «Beat it» spilt fra fullt band, med dyktige (og fleksible!) dansere foran bandet. Utrolig kult.Attachment-3

Ambassadør Alejandro Fuentes stortrives sammen med ungdommen, og spiller gjerne en runde med basketball om noen spør!

Attachment-1

Austevoll har jobbet med MOT i tre år. De som går i 10.klasse nå, har hatt MOT gjennom hele ungdomsskolen, og derfor har de svart på en undersøkelse som måler effekten til MOT. Austevoll har over landsgjennomsnittet gode resultater, noe som både vi og de er stolte av. Det er godt jobbet av informatørene, lærerne og rektor. For vi vet at om elevene skal få mot, er det viktig å møte en felles verdiplattform på hele skolen, der alle er med på å bidra! Å jobbe med MOT er et skikkelig lagarbeid. Det er veldig gøy for regionleder Martin Aas og se eierskapet og gleden fra både elevene og de ansatte til de gode resultatene. Vi ønsker dere lykke til videre med det gode arbeidet.

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging