Meny
Meny

Gode på å plante positive forventninger

Lærerne på Mjølkeråen skole vet godt hva som må til for å skape en kultur der det plantes positive forventinger til alle.

Dagen startet med livlige lyd prøver, der spesielt koret var kraftfullt fra første runde. MOT-ambassadør Adrian mente at dette var en av de beste korene han har sunget med på turneen. Det var band med rockemusikk, lynrask pianospilling, vakre stemmer, appell på MOT-verdiene og konferansierer som virkelig følte seg hjemme på scenen i dag. En fryd å se at det går bra på lyd prøvene, som også er en generalprøve, og se at det er bare ENDA bedre under selve showet. Det var stinn brakke i gymsalen, og når turnéleder Tore spør om å få høre et skrik fra salen, var det vel også det høyeste som har vært i rommet noen gang.

Alejandro var som normalt RÅ på scenen sammen med Komaniet!

Alejandro var som normalt RÅ på scenen sammen med Kompaniet!

Elevrådsleder holdt appell om hva det handler om å MOT til å bry seg , MOT til å leve og MOT til å si nei.

Elevrådsleder holdt appell om hva det handler om å MOT til å bry seg , MOT til å leve og MOT til å si nei.

På inspirasjons foredraget i etterkant av showet, delte lærerne mange gode innspill på hvordan man skaper en kultur der mange er gode på å plante positive forventninger. Blant annet brukte en lærer eksempelet om da Rosenborg var på topp med Nils Arne Eggen. Grunnen til at de ble så gode, var at spillerne fikk virkelig bruke godføttene sine. Det samme gjelder for at elevene skal kunne føle seg gode, føle mestring og at de blir sett. Samtidig er det viktig å ha rom for feil, nevnte en av de andre lærerne.

Det var en RÅ turne dag i MjølkeRÅen 🙂

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet