Meny
Meny

Kjempestart for MOT-turneen 2016!

Kirkeparken VGS bød på et variert show, engasjert publikum og modige ungdommer.

Kirkeparken VGS er en erfaren og dyktig MOT-skole som har hatt MOT-turneen på besøk før. I år fikk de æren av å være første stoppested for turneen 2016. Det ble en dag preget av engasjerte ungdommer, et variert show og modige ungommer.

Fornøyd turnèleder

Det var en spent gjeng som gikk ut av MOT-bussen tirsdag morgen foran Kirkeparken VGS. Men etter showet kunne en meget fornøyd turneleder

–  For en fantastisk åpning på årets MOT-turnè. Her møtte vi energiske og positive ungdommer som var leverte både fra scenen og også i publikum. Årets første show viste stor variasjon med både kettlebells, kjemiforsøk, band, sang og dans. Rett og slett en perfekt start på MOT-turneen 2016, sier en engasjert turneleder. 

Innholdsrik dag

I tillegg til selve konserten inneholder en typisk dag på turneen blant annet lydprøver for de som skal opptre, årsmøte for den lokale MOT-ledelsen og inspirasjonsforedrag med MOT. Sentralt i alle tingene er selvfølgelig MOT-informatørene.

Dette var en fin dag. Det var en veldig god stemning i Fugleberget (amfiet), og en veldig bra appell fra Kristine som er Ungdom med MOT her på Kirkeparken. Foredraget til Bjørg-Elin var også utrolig bra, sier Jane og Sigrid som er MOT-informatører ved skolen.

Se videoer og bilder fra dagens show her:

fysikk

Bildetekst: Kjemiforsøk var et av mange gode innslag på dagens show.

Ketllebell

Bildetekst: Kettlebell-show under dagens konsert.

dans

Bildetekst: Dansenummer var også en del av dagens show.

Følg MOT-turneen på vår snapchat MOT_Norge eller på www.mot.no

Takk til Gjensidigestiftelsen som gjør turneen mulig.

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging