Meny
Meny

– Gleder meg hver dag til å gå på jobb, for da møter jeg dere.

Lavin og Tara sang en nydelig cover av Tori Kelley som heter "All in my head"

Fantastisk hilsen fra rektor til elevene på Borgen US under showet i dag

Tenk å gå på ungdomsskolen å ha en rektor som sier at hun gleder seg til å gå på jobb fordi hun da treffer DEG. MOT jobber for å skape trygge samfunn med robuste ungdommer som inkluderer alle. Å ha en rektor som har elevene i fokus på denne måten er kanskje en av de viktigste suksessfaktorene for å få til dette. Vi vet hvor viktig lederskap er, så takk til rektor Kathinka Blichfeldt på Borgen skole som har et slikt fokus

Engasjerte ungdommer.

Ukas siste turnestopp var Borgen ungdomsskole i Asker. Forrige gang turneen var på besøk her var de en ny MOT-skole, men nå er skolen som erfaren å regne. Det ble en magisk avslutning på den første uka av årets MOT-turne. Her var det et publikum som var engasjert og løftet de som stod på scenen. Og fra scenen fikk de oppleve flere uforglemmelige øyeblikk. Flere av sanginnslagene fikk fram gåsehuden hos turneteamet.

Vi skjønner at rektor sier det hun gjør. For etter å ha vært sammen med ungdommene fra Borgen skriver turnegjengen under på rektors hilsen til elevene. Vi ble tatt imot med åpne armer av engasjerte ungdommer som bød på seg selv.

Under følger noen bilder fra dagen:

Fantastisk opptreden av Anna som sang «someone like you» av Adele

 

Bandet «One of a Kind» med Ragnhild, Ingrid Martina, Caroline og Anne leverte med cover av Coldplay under dagens konsert på Borgen

 

Følg MOT på Snapchat så kan dere få være med bak scenen på turnestoppene. I dag var det Adrian og Alejandro som styrte snappen.

Følg turneen på snapchat (mot_norge) og instagram (mot_norge).

Tusen takk til Gjensidigestiftelsen som har gjort turneen mulig!

 

 

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging