Meny
Meny

For du må finne din egen vei til å nå deg selv…

Showet åpnet med en egenskrevet låt av Kristian. Ikke bare var sangen solid fremført, den hadde også et budskap til oss alle: Du må finne din egen vei til å nå deg selv.

Nannestad VGS bød på flere uforglemmelige øyeblikk, hvor ungdommene selv stod i sentrum.

Turneens andre stopp var Nannestad videregående skole. Skolen startet sitt samarbeid med MOT i høst og vi gledet oss til å besøke skolen. Med rektor Per Bjarne i spissen ble vi møtt tirsdag kveld med åpne armer og alt ble lagt godt til rette for oss fra første øyeblikk.

Flere gode innslag

Nannestad har mange talentfulle ungdommer som var sikre i sine fremføringer. I tillegg var MOT-ambassadørene Adrian Jørgensen og Alejandro Fuentes med. Adrian sang sin nyslupne låt «Baby it’s time» som han fremførte under showet – til engasjert klapping fra publikum. Alejandro sang to sanger hvor sangen «Rå» bare fester seg og undertegnede fortsatt går rundt og nynner på den.

Det siste lokale innslaget var med Elise, ei jente som de færreste visste var en dyktig sanger. Hun inntok scenen og sang «Chandelier» med slik innlevelse og kraft at hun traff oss midt i hjertet.

Elise og MOT-artist Kristoffer imponerte salen

Ordfører og varaordfører tilstede under showet

Ordfører Hans Thue og varaordfører Karl Henrik Laache i Nannestad kommune overvar showet. I tillegg ble de med på inspirasjonsforedraget for ansatte på skolen etter showet. Etter dagen sa ordføreren at han har jobbet med de som har falt utenfor og at det på en måte er «lett» fordi da vet man hvem det er og man vet noe om hva de sliter med. Det å jobbe forebyggende er en mye større utfordring og krever at man virkelig tror på det man holder på med. I MOT er vi stolt av at vi tror på det vi holder på med og vet at det virker!

Takk til Gjensidigestiftelsen som bidrar med midler som gjør at vi i løpet av våren kan besøke over 50 av våre samarbeidskommuner og skoler. Vi gleder oss til flere øyeblikk utover våren der hårene reiser seg på armene:)

Dagens konferansierer, Sigurd (t.v) og Anders

 

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging