Meny
Meny

Stortinget på MOT-besøk i Sør-afrika

MOT Sør-Afrika hadde gleden av å få storfint besøk av representanter fra Kirke,- utdannings- og forskningskomiteen fra Stortinget denne måneden. 

Komitéen er ansvarlig for all politikk knyttet til utdanning og forskning, og reiste til Sør-Afrika for å observere de pedagogiske forholdene i landet. I og med at komiteen var godt kjent med arbeidet til MOT Norge fra før, ønsket de å lære mer om det arbeidet som gjøres av den sør-afrikanske grenen av MOT.

MOT Sør-afrika tok gledelig representantene fra Stortinget imot, og inviterte dem til MOT-skolen COSAT High School, som ligger i Khayelitscha, en av Cape Towns største townships. Her deltok de på ei MOT-økt hos en engasjerende niendeklasse, sammen med den norske ambassadøren i Sør Afrika, Trine Skymoen.

Landssjef for MOT Sør-Afrika, Wanda Möller synes besøket gikk veldig bra, og skulle gjerne hatt mer tid med representantene.

–Besøket gikk kjempefint, og alle i gruppen deltok slik at det ble et fantastisk samspill blant alle sammen. Jeg håper vi fikk vist frem hvor mye MOT betyr for oss her, forteller hun.

 

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging