Meny
Meny

– Jeg gleder meg veldig mye til å treffe dere alle sammen!

Vi har intervjuet Alejandro og Adrian, som skal dele på å være med på MOT-turneen 2016. Denne gangen utfordret vi ungdom som følger MOT på snapchat (mot_norge), til å komme med spørsmål til MOT-ambassadørene. Dette er noen av spørsmålene vi fikk inn.

Hva gleder du deg mest til med turneen i år?

Alejandro: Det jeg gleder meg mest til er å møte alle de flotte MOT-ungdommene som jeg ikke har møtt før. Jeg gleder meg veldig mye til å treffe dere alle sammen!

Adrian: Det jeg gleder meg mest til med turneen i år er å spille de nye låtene mine for dere, treffe ungdommene og oppleve nye steder sammen med MOT-gjengen.

 

Hva er det beste minnet du har fra turneen?

Alejandro: Det er ganske mange, men husker spesielt godt da vi klarte å glemme igjen gitaristen vår på en bensinstasjon, og han måtte komme seg videre med taxi, hehe. Tror det skal finnes et klipp av dette.

Adrian: Det beste minnet fra turneen i fjor er vanskelig å svare på siden det det er så mange. Vet nesten ikke hvor jeg skal begynne. Men alle de opplevelsene med så mange flotte mennesker som jeg møter er jo et flott samla minne.

 

Hva var det som gjorde at du ville bli MOT-ambassadør?

Alejandro: Først og fremst så var det på grunn av alle menneskene som jobbet med MOT. Jeg har så stor tro på gode folk, som gjør gode ting for en god sak.

Adrian: Jeg ville bli MOT-ambassadør fordi jeg vil gjøre en forskjell for folk som kanskje ikke har det så bra. Jeg har opplevd en del tunge ting selv og håper jeg kan bruke det til noe positivt for å hjelpe andre, når jeg deler min historie. Med godt MOT ordner det seg til slutt.

 

Hva er din favorittmat?

Alejandro: Ååå… Det var vanskelig å svare på. Det er det meste, hehe.

Adrian: Min favorittmat er taco!

 

Hvilken TV-serie liker du best?

Alejandro: Vikings!

Adrian: Den beste TV-serien i verden er Modern Family!

 

Hvor gammel var du når du fikk ditt første kyss?

Alejandro: Det tror jeg må ha vært i 10. klasse.

Adrian: Jeg fikk mitt første kyss fra min mor når jeg var baby… Men sånn på kjærlighetsfronten var jeg litt eldre. Det var kanskje rundt 14 år eller noe.

 

Hvis du ikke skulle vært artist, hva kunne du tenkt deg å jobbe med da?

Alejandro: Oi, den er også vanskelig… Jeg hadde nok vært noe som involverer mennesker. Jeg går for skuespiller!

Adrian: Hvis jeg ikke skulle vært artist hadde jeg satset på oppdrettsfisk. Å være ute i frisk luft liker jeg godt. Har til og med fagbrev i akvakultur, så det en ekstra faktor.

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet