Meny
Meny

– Jeg gleder meg veldig mye til å treffe dere alle sammen!

Vi har intervjuet Alejandro og Adrian, som skal dele på å være med på MOT-turneen 2016. Denne gangen utfordret vi ungdom som følger MOT på snapchat (mot_norge), til å komme med spørsmål til MOT-ambassadørene. Dette er noen av spørsmålene vi fikk inn.

Hva gleder du deg mest til med turneen i år?

Alejandro: Det jeg gleder meg mest til er å møte alle de flotte MOT-ungdommene som jeg ikke har møtt før. Jeg gleder meg veldig mye til å treffe dere alle sammen!

Adrian: Det jeg gleder meg mest til med turneen i år er å spille de nye låtene mine for dere, treffe ungdommene og oppleve nye steder sammen med MOT-gjengen.

 

Hva er det beste minnet du har fra turneen?

Alejandro: Det er ganske mange, men husker spesielt godt da vi klarte å glemme igjen gitaristen vår på en bensinstasjon, og han måtte komme seg videre med taxi, hehe. Tror det skal finnes et klipp av dette.

Adrian: Det beste minnet fra turneen i fjor er vanskelig å svare på siden det det er så mange. Vet nesten ikke hvor jeg skal begynne. Men alle de opplevelsene med så mange flotte mennesker som jeg møter er jo et flott samla minne.

 

Hva var det som gjorde at du ville bli MOT-ambassadør?

Alejandro: Først og fremst så var det på grunn av alle menneskene som jobbet med MOT. Jeg har så stor tro på gode folk, som gjør gode ting for en god sak.

Adrian: Jeg ville bli MOT-ambassadør fordi jeg vil gjøre en forskjell for folk som kanskje ikke har det så bra. Jeg har opplevd en del tunge ting selv og håper jeg kan bruke det til noe positivt for å hjelpe andre, når jeg deler min historie. Med godt MOT ordner det seg til slutt.

 

Hva er din favorittmat?

Alejandro: Ååå… Det var vanskelig å svare på. Det er det meste, hehe.

Adrian: Min favorittmat er taco!

 

Hvilken TV-serie liker du best?

Alejandro: Vikings!

Adrian: Den beste TV-serien i verden er Modern Family!

 

Hvor gammel var du når du fikk ditt første kyss?

Alejandro: Det tror jeg må ha vært i 10. klasse.

Adrian: Jeg fikk mitt første kyss fra min mor når jeg var baby… Men sånn på kjærlighetsfronten var jeg litt eldre. Det var kanskje rundt 14 år eller noe.

 

Hvis du ikke skulle vært artist, hva kunne du tenkt deg å jobbe med da?

Alejandro: Oi, den er også vanskelig… Jeg hadde nok vært noe som involverer mennesker. Jeg går for skuespiller!

Adrian: Hvis jeg ikke skulle vært artist hadde jeg satset på oppdrettsfisk. Å være ute i frisk luft liker jeg godt. Har til og med fagbrev i akvakultur, så det en ekstra faktor.

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd). Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.