Meny
Meny

MOT-ambassadør Chand er ute med ny låt!

Artist og MOT-ambassadør, Chand ga i dag ut sin nye låt «Du må vær liten for å bli stor». 

Låten er inspirert av hans vennskap til Snåsamannen, en mann som har betydd mye for MOT-ambassadøren.

– Jeg besøkte Joralf en gang da jeg hadde vondt i ryggen, og vi hadde flere samtaler. Jeg husker han sa til meg at det er to ting som er spesielt viktig. Det ene har jeg glemt, men det andre var at man må være liten før man kan bli stor. De ordene brente seg fast i meg, og har ligget der i mange år. Nå er de blitt til en sang, sier Chand.

Chand har også tidligere har skrevet sangen «Varme hender», som en hyllest til den gode vennen sin, Joralf.

Chand har vært en av MOTs viktigste ambassadører siden 2009, og er et forbilde for mange som driver med musikk, men også for andre ungdommer som ønsker å oppnå drømmen sin. Uansett hvor mange fotografer som har stått rundt han, hvor mange publikum som har vært til stede, eller TV-seere som har fulgt denne artisten, har Chand alltid vært seg selv og gjort ting på sin måte.

Men ikke minst har Chand en egen evne til å bry seg om andre rundt seg, og har brukt den økte oppmerksomheten til å ytre sitt ønske om å hjelpe andre gjennom musikken sin. Denne balansen gjennom å ha MOT til å leve ved å følge drømmen sin, og samtidig ha MOT til å bry seg, gjør Chand til en enestående MOT-ambassadør for å fronte MOTs budskap.

– Det MOT står for er i slekt med det jeg gjør tekstmessig. Jeg ønsker å hjelpe folk med tekstene mine, og det er det samme MOT gjør; hjelper folk, forteller Chand.

Og låta finner du på Spotify HER og iTunes HER 

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging