Meny
Meny

Vi kan ikke alltid bygge fremtiden for vår ungdom, men vi kan bygge ungdom for fremtiden

Overskriften er sitat fra Franklin D Roosevelt, som er en av USA’s mest legendariske presidenter. Han styrte USA fra 1933 til 1945. Allerede som 39-åring ble han rammet av polio, noe som lammet begge beina, og gjorde ham avhengig av rullestol. Som krigspresident ble han mye av et samlingssymbol også i den øvrige frie verden. Han var en stor inspirator, og hans optimisme og vitalitet var stor, og han hadde evnen til å overføre inspirasjon og optimisme til andre bl.a. gjennom sine oppmuntrende og berømte taler under krigen.

 

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging