Meny
Meny

MOT i Latvia

Katrine Judovica er Country Manager for Narvesen i Latvia. Etter et MOT-innlegg hos den globale toppledergruppen i Reitangruppen i mai d.å. fortalte hun sin drøm om å få MOT til Latvia.

Hun har nå tatt initiativ til dette. For 1,5 måned siden tok vi turen til de Baltiske stater for å informere mer om MOT. Sist helg kom Katrine, sammen med tre flotte representanter fra Latvia, til Trondheim for å få en dypere innføring i MOT-konseptet.

I går fikk vi mail fra Katrine om at Country Manager for MOT Latvia vil være på plass fra vår 2016. Det blir en av de tre herlige representantene som besøkte MOT-Camp sist helg. En 36 år gammel MOTsk dame. Hun vil i første omgang inneha rollen både som Country Manager og Leder Kjerneaktivitet for MOT Latvia. Dette vil la seg gjøre fordi også styremedlemmer fra vår 2016 er på plass, og de er innstilt på å være aktive styremedlemmer.

I februar drar vi over til Riga og stifter MOT Latvia. I mars ønsker de å delta på Internasjonal MOT-konferanse og MOT World Summit i Cape Town i Sør-Afrika. Snakk om «Action This Day» og «Just do it».

Gleder oss veldig til å være med på å styrke ungdom i Latvia. ROBUST UNGDOM som inkluderer ALLE er det behov for i hvert eneste land. Og det fører til varmere og tryggere samfunn – i hele verden. Det trengs!

 

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging