Meny
Meny

Vi gratulerer Morten Skjønsberg som vinner av MOT-prisen 2015

Det var Stabæk Fotballs Morten Skjønsberg som vant MOT-prisen som ble delt ut under NISO Awards søndag kveld.

Det var Stabækspiller Morten Skjønsberg som stakk av med årets MOT-pris.

Fotballspilleren fra Stabæk Fotball ble tildelt den prestisjetunge prisen under NISO Awards på Royal Christiania i kveld. Prisen går til den tippeligaspilleren som viser MOT og bryr seg om andre. Det er de klubbene som samarbeider med MOT som har nominert eliteseriespillerne som kan få prisen.

Skjølberg har selv blitt inspirert av arbeidet til MOT, og er bevisst sin rolle som forbilde for ungdom.

– Som klubb har vi vært med i MOT i mange år, og som spiller har jeg engasjert meg i den jobben som de gjør. MOT gjør en kjempegod jobb inn mot unge og deres oppvekstsvilkår. Det er hyggelig når de er på besøk for å snakke om MOTs holdninger og verdier, samt bevisstgjør oss spillere rundt vår rolle som forbilder. Det er fint hvis vi kan bidra til at folk får en bedre hverdag. Både på skolen og i fotballhverdagen,  sier han etter nomineringen i høst.

For i høst ble han nominert på grunnlag av dette i følge fotballklubben:

«Stabæk nominerer Morten Skjønsberg fordi han har ledet laget sitt på beste vis gjennom en fantastisk sesong. Han skaper samhold og trygghet blant spillere fra mange nasjoner, og er en fantastisk ambassadør for Stabæk spesielt og fotball generelt. I tillegg har han et ustoppelig samfunnsengasjement, og er en pådriver for klubbens arbeid rettet mot barn, unge og vanskeligstilte – Morten tar gjerne initiativ og stiller seg alltid til disposisjon. Han er et flott forbilde for små og store, og en helstøpt kaptein både på og utenfor banen.»

 

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet