Meny
Meny

Tusen takk for en magisk MOT til å glede-dag!

Tusen takk til alle for små og store gleder på årets MOT til å glede-dag den 23. November. 

Rundt omkring i MOT-kommuner og på MOT-skoler har MOT til å glede-dagen blitt markert med  store og små arrangement. Noen har bakt til skolen, noen har besøkt eldrehjem og gledet beboerne der. Barnehager har fått lekeglad ungdom på besøk, noen har pakket varer på nærbutikken og delt ut gratis klemmer i hovedgata og på rådhuset.

Det er herlig å se engasjementet rundt MOT til å glede-dagen, og vi er helt sikre på at flere har kjent på at dette var en ekstra god dag. MOT ønsker at alle skal oppleve gode dager, og denne dagen var det en skikkelig dugnad på å spre glede rundt om i landet. Tusen takk til alle som har engasjert seg, delt bilder og opplevelser med oss. Dere inspirerer oss!

Her er noen av de inspirerende og gledende tiltakene som ble gjort:

IDR+drar

Kirkeparken VGS hadde tautrekkingskonkurranse for hele skolen på MOT til å glede-dagen:

 

I Nedre Eiker hadde de utdeling av boller, saft, drops og klemmer samt et show med musikk og stand up med selveste Jon Schau og Jan Andre Olsen.

I Nedre Eiker hadde de utdeling av boller, saft, drops og klemmer samt et show med musikk og stand up med selveste Jon Schau og Jan Andre Olsen.

 

IMG_6192

Ungdom med MOT på Byåsen VGS foran et fristende lunsjbord!

IMG_6205

Byåsen videregående skole i Trondheim tok imot alle elever på skolen med et smil, før alle elevene var velkommen til lunch der det var sangoppvisning og utdeling av hele 1200 (!)  muffins med MOT logo.

 

 · Norvald spiller fele på omsorgssenteret. Flere elever fra 9.klasse var med, og det ble gitarspilling og sang, samt samtaler også. · Allsang. Elever fra 8.klasse spilte opp til allsang på demensavdelinga ved sykehjemmet.

På MOT til å glede-dagen i Holtålen, hadde elevene på ungdomstrinnet spredt glede på butikken, i barnehagen og på eldrehjemmene. Det innebar felespill, gitarshow, sang og gode samtaler. Coop Ålen hadde også sponset et magisk MOT-kake for utdeling til kunder på butikken. I tillegg lagde elevene en plakat hvor kunder kunne skrive hva som gjorde de glad.

 

Ansatte i Spare Bank 1 Midt-Norge tok turen til Vår Frue Kirke for en gladsang. I tillegg hadde de med seg masse sjokolade fra Nidar og blomster. De oppfordret også ansatte, kunder, samarbeidspartnere og venner til å støtte kampanjen "Gled en som gruer seg til jul."

Ansatte i Spare Bank 1 Midt-Norge tok turen til Vår Frue Kirke for å gi frivillige og gjester en gladsang. I tillegg hadde de med seg masse sjokolade fra Nidar og blomster. De oppfordret også ansatte, kunder, samarbeidspartnere og venner til å støtte kampanjen «Gled en som gruer seg til jul.»

Bilder fra Instagram:

 

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd). Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.