Meny
Meny

Tusen takk for en magisk MOT til å glede-dag!

Tusen takk til alle for små og store gleder på årets MOT til å glede-dag den 23. November. 

Rundt omkring i MOT-kommuner og på MOT-skoler har MOT til å glede-dagen blitt markert med  store og små arrangement. Noen har bakt til skolen, noen har besøkt eldrehjem og gledet beboerne der. Barnehager har fått lekeglad ungdom på besøk, noen har pakket varer på nærbutikken og delt ut gratis klemmer i hovedgata og på rådhuset.

Det er herlig å se engasjementet rundt MOT til å glede-dagen, og vi er helt sikre på at flere har kjent på at dette var en ekstra god dag. MOT ønsker at alle skal oppleve gode dager, og denne dagen var det en skikkelig dugnad på å spre glede rundt om i landet. Tusen takk til alle som har engasjert seg, delt bilder og opplevelser med oss. Dere inspirerer oss!

Her er noen av de inspirerende og gledende tiltakene som ble gjort:

IDR+drar

Kirkeparken VGS hadde tautrekkingskonkurranse for hele skolen på MOT til å glede-dagen:

 

I Nedre Eiker hadde de utdeling av boller, saft, drops og klemmer samt et show med musikk og stand up med selveste Jon Schau og Jan Andre Olsen.

I Nedre Eiker hadde de utdeling av boller, saft, drops og klemmer samt et show med musikk og stand up med selveste Jon Schau og Jan Andre Olsen.

 

IMG_6192

Ungdom med MOT på Byåsen VGS foran et fristende lunsjbord!

IMG_6205

Byåsen videregående skole i Trondheim tok imot alle elever på skolen med et smil, før alle elevene var velkommen til lunch der det var sangoppvisning og utdeling av hele 1200 (!)  muffins med MOT logo.

 

 · Norvald spiller fele på omsorgssenteret. Flere elever fra 9.klasse var med, og det ble gitarspilling og sang, samt samtaler også. · Allsang. Elever fra 8.klasse spilte opp til allsang på demensavdelinga ved sykehjemmet.

På MOT til å glede-dagen i Holtålen, hadde elevene på ungdomstrinnet spredt glede på butikken, i barnehagen og på eldrehjemmene. Det innebar felespill, gitarshow, sang og gode samtaler. Coop Ålen hadde også sponset et magisk MOT-kake for utdeling til kunder på butikken. I tillegg lagde elevene en plakat hvor kunder kunne skrive hva som gjorde de glad.

 

Ansatte i Spare Bank 1 Midt-Norge tok turen til Vår Frue Kirke for en gladsang. I tillegg hadde de med seg masse sjokolade fra Nidar og blomster. De oppfordret også ansatte, kunder, samarbeidspartnere og venner til å støtte kampanjen "Gled en som gruer seg til jul."

Ansatte i Spare Bank 1 Midt-Norge tok turen til Vår Frue Kirke for å gi frivillige og gjester en gladsang. I tillegg hadde de med seg masse sjokolade fra Nidar og blomster. De oppfordret også ansatte, kunder, samarbeidspartnere og venner til å støtte kampanjen «Gled en som gruer seg til jul.»

Bilder fra Instagram:

 

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet