Meny
Meny

The Main Level er nå MOT-ambassadører

Pop-bandet The Main Level ønsker å bidra til tryggere ungdomsmiljø.

Dette skal de gjøre ved å bevisst være gode forbilder for ungdom, ved å forsterke organisasjonen MOT sitt budskap som blant annet innebærer det å ha MOT til å ta egne valg, MOT til å si nei og MOT til å bry seg. De skal stille opp på arrangement, besøke MOT-skoler og bidra på MOTs plakater. De går inn i et godt selskap sammen flere kjente norske idrettsutøvere og artister som er med og forsterker MOTs verdier.

Fans over hele verden 

Etter at guttene i The Main Level fra Bergen valgte å satse for alvor som boyband har de fått fans verden over. Etter turneen med Isac Elliot og musikkvideoinnspilling i Los Angeles eskalerte interessen, og de blir i dag nærmest løpt ned av unge fans. Dermed synes vi i MOT at det er ytterst gledelig at de nå ønsker å være gode forbilder for ungdom.

– MOT er stolte over å få med The Main Level på laget. Alle tre har hatt MOT på ungdomsskolen, og de etterlever MOTs verdier ved  å være bevisst på hvordan de påvirker andre som forbilder. Det er liten tvil om at guttene brenner for at ungdom skal bry seg om hverandre. Vi gleder oss til fortsettelsen, sier event-manager I MOT Tore Sandnes.

Gode verdier 

Gutta i The Main Level gleder seg også over muligheten til å være med å skape et tryggere samfunn.

– Vi vil være ambassadører fordi vi håper å kunne bidra til et godt ungdomsmiljø, og fordi vi står for de samme verdiene som MOT representerer.

Mer om The Main Level her!

 

 

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet