Meny
Meny

Mestring i Lørenskog!

Aleksandra imponerte med sang og spill på mestringsdag på Hammer skole i Lørenskog.

I forrige uke var det fire fantastiske Mestringsdager i Lørenskog.

Det var Fjellsrud skole som åpnet «Mestringsballet» mandag 16/11, hvor dagen startet med at alle elevene bl.a. skrev om en ting de følte de mestret og dette ble utstilt i skolens fellesarena. Her var det mange flotte mestringserklæringer! Det var også flotte utstillinger med fokus på mestring i gangene. Mange imponerende arbeider!

Mestringsshowet i gymsalen ble en stor suksess med mange flotte talenter og stor variasjon i innhold. Fjellsrud skole hadde to Mestringsungdommer, Aleksandra og Minnie og disse leverte prestasjoner til høyeste skår! Noe som ikke minst et flott publikum viste å sette pris på. Det ene flotte innslaget avløste det andre og vi fikk oppleve både flott sang og musikk og flere flotte dansenumre. Imponerende hva elevene viste av talenter og det var garantert noen som gikk over noen terskler i forhold til det å stå på en scene for en fullsatt gymsal. Det ble rett og slett et fantastisk Mestringsshow!

Bilde 4 - Flotte mestringserkæringer

Flotte mestringserkæringer

Bilde 3 - Minnie imponerer med sine pianoferdigheter

Minnie imponerer med sine pianoferdigheter

Aleksandra sang og spilte kjempeflott

Tirsdag 17/11 var det Hammer skole sin tur til å gjennomføre mestringsdag. På Hammer hadde elevene laget flotte utstillinger med både malerier, leire og egenproduserte slips av resirkulerte materialer. Du verden så mye flott å se på!

Gymsalen ble gjort om til konsert-/ showarena og for et show det ble!

Rektor ønsket alle velkommen og markerte at denne dagen skulle bli et skikkelig kick-off i forhold til å ekstra fokus på dette med mestringsfølelse fremover.

Mestringsungdom Sunniva hadde fått med seg sin venninne Selma og de ga publikum gåsehud flere ganger!

Mestringsfølelse ble helt klart noe mange fikk føle på av de som opptrådte denne dagen på Hammer.

Her fikk publikum oppleve både flerstemt korsang, flott gitarsolo og flotte dansenumre. De rykende ferske Ungdom med MOT ble også presentert og det var tydelig at det var populært hos publikum.

Et forrykende Mestringsshow!

Bilde 7 - Et flott og uttrykksfullt maleri

Et flott og uttrykksfullt maleri

Bilde 6 - Flotte slips!

Flotte slips!

Bilde 5 - Sunniva og Selma i flott samspill

Sunniva og Selma i flott samspill

Kjenn skole hadde sin Mestringsdag onsdag 18/11 og her var det et flott Mestringsshow som ble levert i tillegg til utstilling av mestringsungdom Geth sine utrolig flotte malerier. Her snakker vi virkelig om et malertalent! Geth tok også turen opp på scenen til stor jubel fra hele skolen og fortalte litt om hva han hadde vært med på i forhold til Mestringsreisen. Showet ble et flott show som inneholdt både mye humor og flotte numre av enkeltpersoner og et fantastisk Disney-show fra «Sal og scene» på 9. trinn. Alle de nye Ungdom med MOT ble også presentert til høylytt begeistring fra hele salen. Kjenn skole leverte et proft Mestringsshow!

Bilde 9 - Fantastiske malerier laget av Geth

Fantastiske malerier laget av Geth

 

Bilde 8 - Minnie og Aleksandra tok turen for å hilse på Geth på hans Mestringsdag

Minnie og Aleksandra tok turen for å hilse på Geth på hans Mestringsdag

 

Siste skole ut var Løkenåsen skole og det ble virkelig en kjempeflott Mestringsdag!

Alle elevene hadde skrevet om en gang de opplevde mestring og disse ble hengt opp på veggen inn mot storsalen/ kantina hvor Mestringsshowet var.

Disse mestringsopplevelsene hadde elevene jobbet med tidligere klassevis og hadde lest de opp for hverandre og så hadde klassene plukket ut noen som skulle representere de med sin mestringshistorie på scenen. En flott måte å synliggjøre hvor mye forskjellig som gir mestringsfølelse!

Vi fikk oppleve flotte sang-/ musikknumre og et utrolig herlig sang-/revynummer som harselerte litt med Norges siste bidrag i Melodi Grand Prix – ubetalelig gøy!

Mestringsungdom Benjamin avsluttet Mestringsshowet og det var mange som fikk seg en stor overraskelse når de fikk oppleve Benjamins danse-/ breakeferdigheter. Han tok oss med inn i spillverdenen med Super Mario og Luigi i hovedrollen og snakk om kroppsbeherskelse og innlevelse!

Publikum ga Benjamin enorm respons som takk for et fantastisk dansenummer!

Løkenåsen satte et flott punktum på fire dager med mestring i fokus i Lørenskog, ja ikke bare et punktum, kan vel uten tvil si at det ble et tydelig utropstegn!

Bilde 11 - Geth møtte opp på Benjamins Mestringsdag

Geth møtte opp på Benjamins Mestringsdag

Bilde 10 - Benjamin får synlig bevis på at han er en Mestringsungdom

Benjamin får synlig bevis på at han er en Mestringsungdom

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet