Meny
Meny

Mestring i Lørenskog!

Aleksandra imponerte med sang og spill på mestringsdag på Hammer skole i Lørenskog.

I forrige uke var det fire fantastiske Mestringsdager i Lørenskog.

Det var Fjellsrud skole som åpnet «Mestringsballet» mandag 16/11, hvor dagen startet med at alle elevene bl.a. skrev om en ting de følte de mestret og dette ble utstilt i skolens fellesarena. Her var det mange flotte mestringserklæringer! Det var også flotte utstillinger med fokus på mestring i gangene. Mange imponerende arbeider!

Mestringsshowet i gymsalen ble en stor suksess med mange flotte talenter og stor variasjon i innhold. Fjellsrud skole hadde to Mestringsungdommer, Aleksandra og Minnie og disse leverte prestasjoner til høyeste skår! Noe som ikke minst et flott publikum viste å sette pris på. Det ene flotte innslaget avløste det andre og vi fikk oppleve både flott sang og musikk og flere flotte dansenumre. Imponerende hva elevene viste av talenter og det var garantert noen som gikk over noen terskler i forhold til det å stå på en scene for en fullsatt gymsal. Det ble rett og slett et fantastisk Mestringsshow!

Bilde 4 - Flotte mestringserkæringer

Flotte mestringserkæringer

Bilde 3 - Minnie imponerer med sine pianoferdigheter

Minnie imponerer med sine pianoferdigheter

Aleksandra sang og spilte kjempeflott

Tirsdag 17/11 var det Hammer skole sin tur til å gjennomføre mestringsdag. På Hammer hadde elevene laget flotte utstillinger med både malerier, leire og egenproduserte slips av resirkulerte materialer. Du verden så mye flott å se på!

Gymsalen ble gjort om til konsert-/ showarena og for et show det ble!

Rektor ønsket alle velkommen og markerte at denne dagen skulle bli et skikkelig kick-off i forhold til å ekstra fokus på dette med mestringsfølelse fremover.

Mestringsungdom Sunniva hadde fått med seg sin venninne Selma og de ga publikum gåsehud flere ganger!

Mestringsfølelse ble helt klart noe mange fikk føle på av de som opptrådte denne dagen på Hammer.

Her fikk publikum oppleve både flerstemt korsang, flott gitarsolo og flotte dansenumre. De rykende ferske Ungdom med MOT ble også presentert og det var tydelig at det var populært hos publikum.

Et forrykende Mestringsshow!

Bilde 7 - Et flott og uttrykksfullt maleri

Et flott og uttrykksfullt maleri

Bilde 6 - Flotte slips!

Flotte slips!

Bilde 5 - Sunniva og Selma i flott samspill

Sunniva og Selma i flott samspill

Kjenn skole hadde sin Mestringsdag onsdag 18/11 og her var det et flott Mestringsshow som ble levert i tillegg til utstilling av mestringsungdom Geth sine utrolig flotte malerier. Her snakker vi virkelig om et malertalent! Geth tok også turen opp på scenen til stor jubel fra hele skolen og fortalte litt om hva han hadde vært med på i forhold til Mestringsreisen. Showet ble et flott show som inneholdt både mye humor og flotte numre av enkeltpersoner og et fantastisk Disney-show fra «Sal og scene» på 9. trinn. Alle de nye Ungdom med MOT ble også presentert til høylytt begeistring fra hele salen. Kjenn skole leverte et proft Mestringsshow!

Bilde 9 - Fantastiske malerier laget av Geth

Fantastiske malerier laget av Geth

 

Bilde 8 - Minnie og Aleksandra tok turen for å hilse på Geth på hans Mestringsdag

Minnie og Aleksandra tok turen for å hilse på Geth på hans Mestringsdag

 

Siste skole ut var Løkenåsen skole og det ble virkelig en kjempeflott Mestringsdag!

Alle elevene hadde skrevet om en gang de opplevde mestring og disse ble hengt opp på veggen inn mot storsalen/ kantina hvor Mestringsshowet var.

Disse mestringsopplevelsene hadde elevene jobbet med tidligere klassevis og hadde lest de opp for hverandre og så hadde klassene plukket ut noen som skulle representere de med sin mestringshistorie på scenen. En flott måte å synliggjøre hvor mye forskjellig som gir mestringsfølelse!

Vi fikk oppleve flotte sang-/ musikknumre og et utrolig herlig sang-/revynummer som harselerte litt med Norges siste bidrag i Melodi Grand Prix – ubetalelig gøy!

Mestringsungdom Benjamin avsluttet Mestringsshowet og det var mange som fikk seg en stor overraskelse når de fikk oppleve Benjamins danse-/ breakeferdigheter. Han tok oss med inn i spillverdenen med Super Mario og Luigi i hovedrollen og snakk om kroppsbeherskelse og innlevelse!

Publikum ga Benjamin enorm respons som takk for et fantastisk dansenummer!

Løkenåsen satte et flott punktum på fire dager med mestring i fokus i Lørenskog, ja ikke bare et punktum, kan vel uten tvil si at det ble et tydelig utropstegn!

Bilde 11 - Geth møtte opp på Benjamins Mestringsdag

Geth møtte opp på Benjamins Mestringsdag

Bilde 10 - Benjamin får synlig bevis på at han er en Mestringsungdom

Benjamin får synlig bevis på at han er en Mestringsungdom

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd). Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.