Meny
Meny

Mesterlig av Aurland!

Onsdag forrige uke var det Aurland som hadde sin Mestringsdag, og for en dag det ble!

Dagen startet med at alle elevene var med på å lage plakater med hovedtemaene «Dette er eg stolt av», «Eit viktig ord for meg» og «Dette gjer meg glad» til utstillingen som skulle henges opp ved inngangen der mestringsshowet skulle være senere på dagen. En utstilling som i tillegg til de fine plakatene inneholdt flotte bilder og ikke minst flotte resirkulerte kunsthåndverk!

Aktiviteter med glede, smil og latter.

Elevene kunne så velge en runde med aktiviteter som fotball, kanonball eller brettspill og å lytte til musikk.

Så skulle elevene ut å gjøre teamøvelser som «planke» og «Ball i bøtta» + «støvelkasting». Disse sistnevnte framkalte mye smil og latter.

Parallelt med dette var det lydprøver og generalprøver på mestringsshowet som skulle være etter en deilig lunsj som ble servert til alle elever og voksne.

Terskel på terskel på ble trådt over!

Mestringsshowet ble en utrolig flott opplevelse ikke minst pga. konferansier «Lise Lotte» som var MOT-informatør Gunn sitt alter-ego denne dagen. (en 8 år gammel jente som etter hvert hadde fått forklart fra sin storesøster hva de tre MOT-verdiene egentlig handlet om) Herlig!

Første opptreden var det hele 8. trinn som sto for og de spilte og sang «That’s how we know».

Dette var en knallåpning på showet og her var det mange som gikk over noen terskler i forhold til det å stå på en scene og det var flott og se hvordan de støttet hverandre og smilene kom fram underveis i sangen.

Så var det Sara H og Kamilla fra 8.trinn som fremførte «Make you feel my love» på en mesterlig måte og det var nok flere blant publikum som ble temmelig stumme av beundring for hva disse to jentene fikk fram gjennom mikrofonene.

Neste innslag var det hele 9.trinn som sto for og de fremførte «Don’t worry» på en mesterlig måte!

Lærerne var også blitt utfordret til å bidra på showet og dermed tok lærer Halfdan utfordringen på strak arm og hadde et imponerende og ikke minst morsomt sjonglør/ sirkusnummer som skulle ende opp i at han kastet kniv på en elev som var teipet fast til veggen, Halfdan skulle sågar ha lue over øynene! Heldigvis ble avslutningsnummeret avverget før en ulykke skjedde………. Stoooooooooor fornøyelse for hele salen!

Lærerne Ingrid, Gro, Heidi, Britt Kari, Åshild og «Lise Lotte» fremførte en herlig flerstemt versjon av «Lean on me». Meget populært blant elevene!

Så var det Mestringsungdom Jessica sin tur til å innta scenen og hun fikk stående applaus for sin fremførelse av «Skinny love». Det var bare gåsehud og tårer i øynene!!! Magisk kan vel være et dekkende ord på hva Jessica leverte!

Så var det hele 10. trinn med vokalhjelp fra Sara T, Stephanie, Hege, Monica, Kamilla og Sara H. fra 8.trinn og Brita fra 9.trinn som spilte fele. Disse spilte «The Oslo bowle» og det må innrømmes at en skal lete lenge etter tøffere og kulere versjon av denne Big Bang-låta!

«Lise Lotte» takket av og oppfordret alle til å bli med hele ungdomstrinnet som nå sto på scenen i å synge «Mot til å leve». En fantastisk avslutning på et fantastisk mestringsshow!

Tusen takk Aurland for en dag vi garantert sent vil glemme og herlig og ta med seg at både lærere og elever lurte på om ikke de snart kunne få være med på Mestringsreisen igjen!

8 trinn fremfører "Thats how we know"

8 trinn fremfører «Thats how we know»

 

Sara H og Kamilla fremfører "To make you feel my love"

Sara H og Kamilla fremfører «To make you feel my love»

 

"Skummelt sirkusnummer"

«Skummelt sirkusnummer»

 

Lærerne synger "Lean on me"

Lærerne synger «Lean on me»

 

Mestringsungdom Jessica

Mestringsungdom Jessica fremførte «Skinny Love»

 

12 - 10 trinn øver på "The Oslo bowl."

12 10 trinn øver på «The Oslo bowl.»

 

Allsang MOT til å leve

Allsang med «MOT til å leve»

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd). Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.