Meny
Meny

Mesterlig av Aurland!

Onsdag forrige uke var det Aurland som hadde sin Mestringsdag, og for en dag det ble!

Dagen startet med at alle elevene var med på å lage plakater med hovedtemaene «Dette er eg stolt av», «Eit viktig ord for meg» og «Dette gjer meg glad» til utstillingen som skulle henges opp ved inngangen der mestringsshowet skulle være senere på dagen. En utstilling som i tillegg til de fine plakatene inneholdt flotte bilder og ikke minst flotte resirkulerte kunsthåndverk!

Aktiviteter med glede, smil og latter.

Elevene kunne så velge en runde med aktiviteter som fotball, kanonball eller brettspill og å lytte til musikk.

Så skulle elevene ut å gjøre teamøvelser som «planke» og «Ball i bøtta» + «støvelkasting». Disse sistnevnte framkalte mye smil og latter.

Parallelt med dette var det lydprøver og generalprøver på mestringsshowet som skulle være etter en deilig lunsj som ble servert til alle elever og voksne.

Terskel på terskel på ble trådt over!

Mestringsshowet ble en utrolig flott opplevelse ikke minst pga. konferansier «Lise Lotte» som var MOT-informatør Gunn sitt alter-ego denne dagen. (en 8 år gammel jente som etter hvert hadde fått forklart fra sin storesøster hva de tre MOT-verdiene egentlig handlet om) Herlig!

Første opptreden var det hele 8. trinn som sto for og de spilte og sang «That’s how we know».

Dette var en knallåpning på showet og her var det mange som gikk over noen terskler i forhold til det å stå på en scene og det var flott og se hvordan de støttet hverandre og smilene kom fram underveis i sangen.

Så var det Sara H og Kamilla fra 8.trinn som fremførte «Make you feel my love» på en mesterlig måte og det var nok flere blant publikum som ble temmelig stumme av beundring for hva disse to jentene fikk fram gjennom mikrofonene.

Neste innslag var det hele 9.trinn som sto for og de fremførte «Don’t worry» på en mesterlig måte!

Lærerne var også blitt utfordret til å bidra på showet og dermed tok lærer Halfdan utfordringen på strak arm og hadde et imponerende og ikke minst morsomt sjonglør/ sirkusnummer som skulle ende opp i at han kastet kniv på en elev som var teipet fast til veggen, Halfdan skulle sågar ha lue over øynene! Heldigvis ble avslutningsnummeret avverget før en ulykke skjedde………. Stoooooooooor fornøyelse for hele salen!

Lærerne Ingrid, Gro, Heidi, Britt Kari, Åshild og «Lise Lotte» fremførte en herlig flerstemt versjon av «Lean on me». Meget populært blant elevene!

Så var det Mestringsungdom Jessica sin tur til å innta scenen og hun fikk stående applaus for sin fremførelse av «Skinny love». Det var bare gåsehud og tårer i øynene!!! Magisk kan vel være et dekkende ord på hva Jessica leverte!

Så var det hele 10. trinn med vokalhjelp fra Sara T, Stephanie, Hege, Monica, Kamilla og Sara H. fra 8.trinn og Brita fra 9.trinn som spilte fele. Disse spilte «The Oslo bowle» og det må innrømmes at en skal lete lenge etter tøffere og kulere versjon av denne Big Bang-låta!

«Lise Lotte» takket av og oppfordret alle til å bli med hele ungdomstrinnet som nå sto på scenen i å synge «Mot til å leve». En fantastisk avslutning på et fantastisk mestringsshow!

Tusen takk Aurland for en dag vi garantert sent vil glemme og herlig og ta med seg at både lærere og elever lurte på om ikke de snart kunne få være med på Mestringsreisen igjen!

8 trinn fremfører "Thats how we know"

8 trinn fremfører «Thats how we know»

 

Sara H og Kamilla fremfører "To make you feel my love"

Sara H og Kamilla fremfører «To make you feel my love»

 

"Skummelt sirkusnummer"

«Skummelt sirkusnummer»

 

Lærerne synger "Lean on me"

Lærerne synger «Lean on me»

 

Mestringsungdom Jessica

Mestringsungdom Jessica fremførte «Skinny Love»

 

12 - 10 trinn øver på "The Oslo bowl."

12 10 trinn øver på «The Oslo bowl.»

 

Allsang MOT til å leve

Allsang med «MOT til å leve»

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging