Meny
Meny

Makeløst Mestringsshow i Sogndal!

 

Torsdag forrige uke var det Sogndal sin tur til å vise litt av hva som bor i ungdommene der.

Det ble et makeløst show og en imponerende oppvisning av talenter på rekke og rad i kulturhuset hvor alle elevene på ungdomstrinnet fra Kaupanger- og Kvåle skole deltok.

Rigget scenen selv 

Ungdommene rigget selv scenen og ordnet med både skikkelig backstage-oppvartning og et flott cafeområde ute i foajeen. Lyd-/lystekniker Lars gjorde en uvurderlig jobb med å veilede de som hadde ansvar for scenen sammen med MOT-informatørene Anne Marthe, Maria og Mari.

Danseforestilling og beat-boxing

Konferansierer gjennom showet var Signalbærer-Oddbjørn og Ungdom med MOT-Anne. De hadde satt opp en liten sofagruppe på scenen hvor alle innslagene måtte innom for en liten prat etter fremføringen. Et genialt enkelt trekk for å synliggjøre deltakerne litt ekstra! Først ut var Sal og Scene ved 9.trinn fra Kvåle skole. De hadde laget en utrolig flott danseforestilling hvor de bl.a. hentet elementer fra Disneyfilmen «Frost».

Sogndal har mange talenter og en av de har sågar vært med i årets Norske Talenter på TV2 og kom helt til semifinalen. Mathias viste oss hvorfor han hadde kommet så langt med sine Beatbox-ferdigheter. Utrolig hva en kan få til bare ved hjelp av stemmebåndene!

Magiske musikalse innslag

Neste innslag var et nydelig musikalsk innslag av Ronja på gitar/ vokal sammen med Gunn Marit på vokal. Disse to ga oss rett og slett en profesjonell lyttestund.

Mestringsungdom Ingeborg fra Kaupanger skole satte seg så ved klaveret og imponerte alle med sine ferdigheter. Støtt, dynamisk og meget stor musikalsk innlevelse i spillet, før Beatrice og Simret viste oss sin egenkomponerte dans til låta Fireball. En utrolig kul og flott dans!

Kvåle skole har også hatt en Mestringsungdom på MOT-camp og Andris kom inn og tok scenen og trollbandt publikum med sin sang og fikk stående applaus tilbake. En stor opplevelse for alle! Så kom Peter inn og overbeviste alle i salen om at han virkelig er et stort talent på piano og publikum bekreftet det til gangs.

På scenen var det så Tuva som tok plass og hun sang slik at salen bare smeltet og fikk gåsehud.

Kaupanger skole hadde også med seg dyktige dansere som ga oss en oppvisning i toppklasse.

Hysteriske sketsjer

7 gutter fra 10.trinn ved Kvåle skole beviste salen hvorfor de hører hjemme på en scene og bekreftet at de hadde valgt riktig da de valgte Teater/ drama på skolen. De ga salen en humoristisk dose med slående sketsjer til stor jubel og ikke minst masse latter.

Hele Kaupanger inntok så scenen og ga oss to flotte sangnumre, det siste til og med med eget husband! Stort!

Til slutt takket konferansierene Oddbjørn og Anne av ved å få opp de som var Ungdom med MOT i Sogndal og MOT-informatørene+ at de fikk opp alle de nye som skal bli Ungdom med MOT. Så fikk de også inn på scenen den nyeste Signalbæreren – Sofie + Mestringsungdommene Ingeborg og Andris. Alle disse ble med når Oddbjørn og Gunn Marit avrundet det hele med å synge «MOT til å leve» av «MOT-musiker» Kenneth Aksnes.

Oi, for et show, for en dag i Sogndal……… Et show vi ikke kommer til å glemme!

9 trinn med Frost-show

9 trinn med Frost-show

Mathias fra Norske Talenter Beatboxet fantastisk

Mathias fra Norske Talenter Beatboxet fantastisk

onja og Gunn Marit i sofaprat etter å ha levert musikkmagi på scenen

Ronja og Gunn Marit i sofaprat etter å ha levert musikkmagi på scenen

 

Mestringsungdom Ingeborg leverte mesterlig klaverspill

Mestringsungdom Ingeborg leverte mesterlig klaverspill

Beatrice og Simret i en imponerende egenkoreografert danseoppvisning

Beatrice og Simret i en imponerende egenkoreografert danseoppvisning

Mestringsungdom Andris fikk stående applaus for sitt flotte sangnummer

Mestringsungdom Andris fikk stående applaus for sitt flotte sangnummer

 

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet