Meny
Meny

Makeløst Mestringsshow i Sogndal!

 

Torsdag forrige uke var det Sogndal sin tur til å vise litt av hva som bor i ungdommene der.

Det ble et makeløst show og en imponerende oppvisning av talenter på rekke og rad i kulturhuset hvor alle elevene på ungdomstrinnet fra Kaupanger- og Kvåle skole deltok.

Rigget scenen selv 

Ungdommene rigget selv scenen og ordnet med både skikkelig backstage-oppvartning og et flott cafeområde ute i foajeen. Lyd-/lystekniker Lars gjorde en uvurderlig jobb med å veilede de som hadde ansvar for scenen sammen med MOT-informatørene Anne Marthe, Maria og Mari.

Danseforestilling og beat-boxing

Konferansierer gjennom showet var Signalbærer-Oddbjørn og Ungdom med MOT-Anne. De hadde satt opp en liten sofagruppe på scenen hvor alle innslagene måtte innom for en liten prat etter fremføringen. Et genialt enkelt trekk for å synliggjøre deltakerne litt ekstra! Først ut var Sal og Scene ved 9.trinn fra Kvåle skole. De hadde laget en utrolig flott danseforestilling hvor de bl.a. hentet elementer fra Disneyfilmen «Frost».

Sogndal har mange talenter og en av de har sågar vært med i årets Norske Talenter på TV2 og kom helt til semifinalen. Mathias viste oss hvorfor han hadde kommet så langt med sine Beatbox-ferdigheter. Utrolig hva en kan få til bare ved hjelp av stemmebåndene!

Magiske musikalse innslag

Neste innslag var et nydelig musikalsk innslag av Ronja på gitar/ vokal sammen med Gunn Marit på vokal. Disse to ga oss rett og slett en profesjonell lyttestund.

Mestringsungdom Ingeborg fra Kaupanger skole satte seg så ved klaveret og imponerte alle med sine ferdigheter. Støtt, dynamisk og meget stor musikalsk innlevelse i spillet, før Beatrice og Simret viste oss sin egenkomponerte dans til låta Fireball. En utrolig kul og flott dans!

Kvåle skole har også hatt en Mestringsungdom på MOT-camp og Andris kom inn og tok scenen og trollbandt publikum med sin sang og fikk stående applaus tilbake. En stor opplevelse for alle! Så kom Peter inn og overbeviste alle i salen om at han virkelig er et stort talent på piano og publikum bekreftet det til gangs.

På scenen var det så Tuva som tok plass og hun sang slik at salen bare smeltet og fikk gåsehud.

Kaupanger skole hadde også med seg dyktige dansere som ga oss en oppvisning i toppklasse.

Hysteriske sketsjer

7 gutter fra 10.trinn ved Kvåle skole beviste salen hvorfor de hører hjemme på en scene og bekreftet at de hadde valgt riktig da de valgte Teater/ drama på skolen. De ga salen en humoristisk dose med slående sketsjer til stor jubel og ikke minst masse latter.

Hele Kaupanger inntok så scenen og ga oss to flotte sangnumre, det siste til og med med eget husband! Stort!

Til slutt takket konferansierene Oddbjørn og Anne av ved å få opp de som var Ungdom med MOT i Sogndal og MOT-informatørene+ at de fikk opp alle de nye som skal bli Ungdom med MOT. Så fikk de også inn på scenen den nyeste Signalbæreren – Sofie + Mestringsungdommene Ingeborg og Andris. Alle disse ble med når Oddbjørn og Gunn Marit avrundet det hele med å synge «MOT til å leve» av «MOT-musiker» Kenneth Aksnes.

Oi, for et show, for en dag i Sogndal……… Et show vi ikke kommer til å glemme!

9 trinn med Frost-show

9 trinn med Frost-show

Mathias fra Norske Talenter Beatboxet fantastisk

Mathias fra Norske Talenter Beatboxet fantastisk

onja og Gunn Marit i sofaprat etter å ha levert musikkmagi på scenen

Ronja og Gunn Marit i sofaprat etter å ha levert musikkmagi på scenen

 

Mestringsungdom Ingeborg leverte mesterlig klaverspill

Mestringsungdom Ingeborg leverte mesterlig klaverspill

Beatrice og Simret i en imponerende egenkoreografert danseoppvisning

Beatrice og Simret i en imponerende egenkoreografert danseoppvisning

Mestringsungdom Andris fikk stående applaus for sitt flotte sangnummer

Mestringsungdom Andris fikk stående applaus for sitt flotte sangnummer

 

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd). Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.