Meny
Meny

Klar for klasserommet!

Tirsdag denne uka har vi fått enda flere MOT-informatører sertifisert!

Tirsdag ble åtte sertifisert på Gulskogen skole i Drammen. Det var Anita Østerhagen og Morten Wærhaug fra Elverum kommune, Katinka Schjerven Eriksen og Morten Libekk fra Våler kommune, Anette Nyhus og Mette Richardt fra Gulskogen skole, Edel Klaape-Aasdal fra Løten kommune og Roselind Bente Risan Draget fra Nes kommune.

– Herlig gjeng

Fra MOT sentralt var det Johann Vårvik, Karoline Enga Husby, Sigrid Haugrud Setsaas og Regionleder Unn Ilseng som var tilstedet under sertifiseringen.

– Det var en herlig gjeng som møttes på mandag kveld for øving og forberedelser. De gjennomførte 3stk 8.klasse Trygghetsbesøk og 1stk 9.klasse Trygghetsbesøk, sier regionleder Unn Ilseng.

Briljerte i klasserommet 

Dagen etter ble fire nye MOT-informatører sertifisert i Trondheim. Det var Spongdal skole som lånte bort to herlige 9.klasser, og de nye medarbeiderne briljerte i klasserommet. Gratulerer til Tone Hågensen fra Balsfjort, Charlotte Vitsø og Astri Hofset Nilsen fra Hemne og Birger Laugsand fra Eide!

Riktige ildsjeler 

MOT er svært opptatt av å ha de riktige ildsjelene på plass for å drive MOT-arbeidet i kommunene. MOT-informatørene, som er de som gjennomfører besøkene i klassene, går gjennom både rekrutteringssamtale og en fire-dagers skolering før de kommer på sertifiseringa. På sertifiseringa får MOT-informatøren prøve seg i klasserommet, og får grundige tilbakemeldinger i etterkant.

image1

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet