Meny
Meny

Historisk dag i Danmark

Tim Djursing - Årets MOT-informatør i Danmark

Magi ble skapt på MOT Danmarks aller første Ildsjelsamling. 

Forrige uke arrangerte MOT Danmark for aller første gang Ildsjelsamling, hvor rundt 90 MOT-medarbeidere og samarbeidspartnere var samlet. Et imponerende 12-timers program med erfaringsutveksling, inspirasjonsforedrag og ungdommer som fortalte hva MOT har betydd for dem. Det hele ble rundet av med det store høydepunktet: kåring av tidenes aller første «Årets MOT-informatør», «Årets MOT-skole» og «Årets MOT-koordinator».

Årets MOT-informatør ble tildelt Tim Djursing, årets MOT-skole ble Gredstedbro skole, og årets MOT-koordinator ble Mette Lund Madsen. Vi gratulerer så mye!

Leder for Kjerneaktivitet i MOT Danmark, Stina Grøn var henrykt over en minnerik dag.

– MOT Danmarks Ildsjelssamling i år har satt seg som en uforglemmelig dag i mitt hjerte. Vi jobbet lenge for å skape de rette rammene for dette arrangementet. En dag som bidrar til at vi sammen kan gjøre hverandre bedre og motivere hverandre. Så vi var meget spente! Men for en dag det ble! Vi åpnet samlingen med sangen «Happy» til full applaus, noe som satte standarden for en fantastisk dag.

Hun er videre utrolig takknemlig for at så mange deltok og var med, og mener passionen for MOT i Danmark er stor.

– Jeg ble enda engang minnet på hvor utrolig priveligerte vi er, når jeg tenker på at våre unge i Danmark blir møtt med dyktige, oppriktige og levende MOT-informatører som interesserer seg for nettopp MOT. Det er en gave – for de unge og for alle andre, sier Grøn.

MOT Danmark pr. 1.11.15:

– 4050 ungdommer med i programmet «MOT i ungdomsskolen»

– 18 skoler

– 58 aktive MOT-informatører

Årets_MOT_koordiantor_2015

Mette Lund Madsen – Årets MOT-koordinator i Danmark

Årets_MOT_skole_2015

Gredstedbro skole – Årets MOT-skole i Danmark

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging