Meny
Meny

267 845 kroner til MOT!

Kaffesalget hos 7-Eleven og Shell/7-Eleven skapte stor glede!

Bildetekst: MOT-ambassadør Pål Anders Ullevålseter, MOT-gründer Atle Vårvik, Madelaine Meyr fra 7-Eleven og programleder Michael Andreassen etter dagens sending på P4.

Tirsdag mottok Atle Vårvik sjekken fra Madelaine Meyn på vegne av 7-Eleven på hele 267 845 kroner fra deres kaffesalg på MOT til å glede-dagen. Direkte på P4 ble sjekken overlevert til en meget fornøyd MOT-gründer.

«Dette er julaften»

– Vi er utrolig stolte og takknemlige over å ha en samarbeidspartner som gjør noe sånn for oss. De har betydd veldig mye for MOT siden 1999″, skrøt Vårvik.

MOT skaper robust ungdom som inkluderer alle og som håndterer livet, hovedsaklig gjennom skoleprogram i ungdomsskolen, på videregående skoler og i lokalsamfunn. Det er dette pengene fra kaffesalget skal brukes til.

– Pengene skal vi bruke til å styrke motet og bevisstheten til enda flere ungdommer ved å forsterke den jobben vi gjør ute i norske skoler, avsluttet Vårvik på spørsmålet om hva pengene skulle gå til fra programleder Michael.

MOT til å glede, pengebeløp

For å se flere bilder fra MOT til å glede-dagen kan man følge #mottilåglede på instagram.

Vi takker nok en gang 7-Eleven og Shell/7-Eleven for at de gav oss denne fantastiske gaven. Og ikke minst takker vi alle dere der ute som kjøpte kaffe!

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet