Meny
Meny

Super mestringsdag i Orkdal!

Hele 7. trinn dro til med en meget samkjørt dans.

En Mestringsdag med et stort mangfold av aktiviteter og konsert var det som preget tirsdagen ved Grøtte skole i Orkdal denne uka. 

Aktivitene var utrolig varierte med bl.a. luftgeværskyting, manikyr, røykbombeverksted, fluebinding, gaming, matlaging og ballaktiviteter. Elevene viste en stor innsatsvilje og glede i samtlige aktiviteter.

Dans og trekkspill 

Mestringskonserten ble åpnet med et flott dansenummer fra voksenopplæringen, før damer fra Thailand viste oss en fascinerende og flott stokkedans.Etter dansen var det Steffen i 10. klasse som viste fram sine trekkspilltalenter. Han hadde også fått med seg et flott band med MOT-leder Kay Roger i spissen. De fremførte ”Skjänklåt” på en mesterlig måte, før scenen ble overtatt av Orkdals lokale MOT-ambassadører.

Magiske fremføringer

Her spilte og sang Sturla sangen «Ho-Hey» sammen med Ingrid på medvokal og Kristian på gitar. Publikum viste virkelig å sette pris på innslaget. Det gjorde de også da Knut-Inge og Maria fulgte etter med en fantastisk fremføring av låta ”Riptide” og ”Har du fyr” på en måte som viste at dette er noe de kan til fingerspissene. Knallflott!

Scenen ble deretter overtatt av Lill-Helen og Monica som fremførte sangen ”Roger rabbit”. En vanskelig låt som de behersket imponerende bra!

Etterpå klinket de lokale MOT-ambassadørene Ingrid og Kristian til med nok en låt som var en nydelig versjon av «Born and raised», før Kristian tok mikrofonen og kjørte på med en utrolig flott fremføring av MOT-sangen. Ingen MOT-konsert uten, syntes han!

Grease-dans

Mestringskonserten ble avsluttet med at hele 7.trinn som var blitt invitert til konserten kvitterte med et knallflott danseinnslag til musikk fra filmen Grease. Snakk om super avslutning!!

Etter konserten var det lærerforedrag før middag og årsmøte med det lokale MOT-teamet.

-Vi kjørte derfra på kvelden med en herlig godklump i magen og var helt enstemmige i at det hadde vært en suuuuuuuuuuper mestringsdag i Orkdal, sier ansvarlig for Mestringsreisen Bjørn Tore Bystrøm.

Gutta på kjøkkenet under aktivitetene!

Gutta på kjøkkenet under aktivitetene!

Konferansierene som starter showet på scenen!

Konferansierene som starter showet på scenen!

MOT-informatørene Gro, Katrine og Jenny hadde lagt ned en stor innsats i forkant av - og i løpet av - mestringsdagen.

MOT-informatørene Gro, Katrine og Jenny hadde lagt ned en stor innsats i forkant av – og i løpet av – mestringsdagen.

De lokale MOT-ambassadørene Sturla, Ingrid og Kristian

De lokale MOT-ambassadørene Sturla, Ingrid og Kristian

Thailandsk stokkedans ved voksenopplæringa

Thailandsk stokkedans ved voksenopplæringa

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet