Meny
Meny

Super mestringsdag i Orkdal!

Hele 7. trinn dro til med en meget samkjørt dans.

En Mestringsdag med et stort mangfold av aktiviteter og konsert var det som preget tirsdagen ved Grøtte skole i Orkdal denne uka. 

Aktivitene var utrolig varierte med bl.a. luftgeværskyting, manikyr, røykbombeverksted, fluebinding, gaming, matlaging og ballaktiviteter. Elevene viste en stor innsatsvilje og glede i samtlige aktiviteter.

Dans og trekkspill 

Mestringskonserten ble åpnet med et flott dansenummer fra voksenopplæringen, før damer fra Thailand viste oss en fascinerende og flott stokkedans.Etter dansen var det Steffen i 10. klasse som viste fram sine trekkspilltalenter. Han hadde også fått med seg et flott band med MOT-leder Kay Roger i spissen. De fremførte ”Skjänklåt” på en mesterlig måte, før scenen ble overtatt av Orkdals lokale MOT-ambassadører.

Magiske fremføringer

Her spilte og sang Sturla sangen «Ho-Hey» sammen med Ingrid på medvokal og Kristian på gitar. Publikum viste virkelig å sette pris på innslaget. Det gjorde de også da Knut-Inge og Maria fulgte etter med en fantastisk fremføring av låta ”Riptide” og ”Har du fyr” på en måte som viste at dette er noe de kan til fingerspissene. Knallflott!

Scenen ble deretter overtatt av Lill-Helen og Monica som fremførte sangen ”Roger rabbit”. En vanskelig låt som de behersket imponerende bra!

Etterpå klinket de lokale MOT-ambassadørene Ingrid og Kristian til med nok en låt som var en nydelig versjon av «Born and raised», før Kristian tok mikrofonen og kjørte på med en utrolig flott fremføring av MOT-sangen. Ingen MOT-konsert uten, syntes han!

Grease-dans

Mestringskonserten ble avsluttet med at hele 7.trinn som var blitt invitert til konserten kvitterte med et knallflott danseinnslag til musikk fra filmen Grease. Snakk om super avslutning!!

Etter konserten var det lærerforedrag før middag og årsmøte med det lokale MOT-teamet.

-Vi kjørte derfra på kvelden med en herlig godklump i magen og var helt enstemmige i at det hadde vært en suuuuuuuuuuper mestringsdag i Orkdal, sier ansvarlig for Mestringsreisen Bjørn Tore Bystrøm.

Gutta på kjøkkenet under aktivitetene!

Gutta på kjøkkenet under aktivitetene!

Konferansierene som starter showet på scenen!

Konferansierene som starter showet på scenen!

MOT-informatørene Gro, Katrine og Jenny hadde lagt ned en stor innsats i forkant av - og i løpet av - mestringsdagen.

MOT-informatørene Gro, Katrine og Jenny hadde lagt ned en stor innsats i forkant av – og i løpet av – mestringsdagen.

De lokale MOT-ambassadørene Sturla, Ingrid og Kristian

De lokale MOT-ambassadørene Sturla, Ingrid og Kristian

Thailandsk stokkedans ved voksenopplæringa

Thailandsk stokkedans ved voksenopplæringa

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd). Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.