Meny
Meny

Seriemester i går, på MOT-besøk i dag

Rosenborgspiller møtte opp på Sverresborg ungdomsskole kl 0745 dagen etter at de ble seriemester!

Søndag 25.oktober var det klart at Rosenborg ble seriemestere etter en nervepirrende kamp. En av profilene på laget, Ole Selnæs, er også MOT-ambassadør og mandag morgen viste han at han tar også tar denne oppgaven på strak arm. Han var for første gang siden han gikk ut av ungdomsskolen tilbake på sin egen ungdomsskole, Sverresborg ungdomsskole i Trondheim. Der var han med to av MOT-informatørene som har klassen til vanlig inn i klasserommet og satt i hestesko sammen med ungdommene og delte noen av sine tanker og erfaringer.

Denne MOT-økta handlet om valg, og det er noe vi alle sammen står ovenfor hver eneste dag. Ole forteller blant annet om at han flere ganger på ungdomskolen opplevde press for å være med på fest. Han hadde tidlig en drøm om å bli fotballspiller og selv om de andre syns det var litt rart at han ikke ville bli med på fest så respekterte de han for det valget.

1

Her lytter ungdommene ivrig når Ole forteller fra tiden sin på Sverresborg.

Under en øvelse der elevene skulle reise seg på om de ønsket å være et forbilde for andre, reiste også Ole seg og da sa han: Jeg er opptatt av at jeg er et forbilde og en rollemodell for andre. Jeg ønsker å være et godt forbilde for ungdom, både på det å følge drømmen sin og å tørre å være seg selv.

2

Både lærere og elever syntes det var stas å ha Ole på besøk og han fikk mange gratulasjoner med seriegullet og det ble også autografskriving.

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging