Meny
Meny

MOT-aktivitetsdag i Levanger

Også denne høsten ble det arrangert MOT-aktivitetsdag for alle 8.klassingene på Levanger. 

MOT Levanger opprettholder den fantastiske tradisjonen med å invitere ungdommer fra 8. trinn til en dag fylt med aktivitet. Onsdag denne uka var det altså full rulle i og rundt Trønderhallen da alt fra kajakkpadling til Judo ble utprøvd.

– Til sammen kan vi tilby 18 ulike aktiviteter, så det burde være en del å velge i for elevene, sier MOT-koordinator Hartvik M Eliasson. Han tror et slikt arrangement er viktig for det sosiale, og for å synliggjøre MOT mer i kommunen.

Arrangementet har gjennom flere år vært svært vellykket, med ulike aktiviteter for ca 250 ungdommer og konsert i pausen. I tillegg har de MOT-stand og drømmevegg hvor ungdommene kunne skrive opp drømmene sine. I år ble dagen offisielt åpnet av ordfører Robert Svarva, før Camilla Skanke fra MOT sentralt holdt en ungdommelig apell og oppfordret ungdommen til å ha ekstra mot til å leve på en slik aktivitetsdag. Konserten ble i år gjennomført av et forrykende band fra Høyskolen i Nord-Trøndelag. Ørjan Hopen fra Levanger Fotball Klubb var også til stedet for å prate med ungdommene.

Katja Sandø (13) var en av ungdommene som var henrykt over å få delta på aktivitetsdagen.

– Det er utrolig morsomt å være med på en slik dag. Jeg har fått prøve meg på teatersport og hiphop, og jeg synes det er fantastisk å møte nye folk, få være med venner og gjøre nye ting, sier hun.

Slike initiativ er verdifulle, og vi takker ungdommen og MOT Levanger for en utrolig dag!
 
Katja Sandø (13) synes det var utrolig gøy på MOT-aktivitetsdag. Her har hun nettopp skrevet opp sin drøm på MOTs drømmevegg.

Katja Sandø (13) synes det var utrolig gøy på MOT-aktivitetsdag. Her har hun nettopp skrevet opp sin drøm på MOTs drømmevegg.

 

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet