Meny
Meny

Mestringsdag med stor M i Oppdal!

Dyktige elever rigget og klargjorde scenen med både lys og lyd, flott geleidet av musikklærer Raymond og lyd/lysanasvarlig Olav

Onsdag var det Oppdal som arrangerte Mestringsdag for sine ungdomsskoleelever. Snakk om en skikkelig innertierdag!

Rundt og på skolen hadde Ungdom med MOT laget mange stasjoner med forskjellige mestringsaktiviteter.Det var bl.a.  laget et eget stort MOT-puslespill som klassene skulle prøve seg på, og noen var imponerende raske med å legge dette. Foruten puslespill var det aktiviteter som støvelkast, musikkquiz, spikerslåing, basket, rebusoppgave og flotte talløsningsoppgaver. Gøy hjernetrim!

Klargjorde mestringsshowet

Imens klassene var opptatt med aktivitetene var det en spent gruppe som klargjorde og øvde på å lage et Mestringsshow i Oppdals flotte kultursal. Alle de forskjellige aktørene gjorde en formidabel forberedelse gjennom flere timer og det var tenkt på ”alt”! Her var det elever som rigget og klargjorde scenen med både lys og lyd flott geleidet av musikklærer Raymond og lyd/lysanasvarlig Olav.

Dans og rap

Konferansierene Elise og Ask ledet showet på en utrolig flott måte og ønsket en fullsatt sal velkommen til Mestringsshow og fortalte litt om hvorfor de var blitt Ungdom med MOT og hva MOT hadde å si for dem. Så overlot de scenen til første innslag som var et profft danseinnslag. Kaia, Hedda, Line, Ronja, Rannei, Lwan og Tyra hadde laget en imponerende danseoppvisning til ”Work it”! Helprofft! Emilie og Øyunn var neste innslag og de sang ”You raise me up” på en måte som ga oss gåsehud!

Etterpå var det Kristine og Eivor som sto for en knalltøff rap. ”Heart of courage” ble fremført på en måte så en skulle tro de hadde vokst opp i Bronx i USA!

Så var det Mestringsungdom Anne sin tur. Hun hadde fått med seg Hedda og Kaia som dansere på scenen og de fremførte låta ”Firestorm” til publikums store, store begeistring. Det ble et magisk nummer!

Læreroppvisning og prisutdeling 

En del av lærerne var neimen ikke dårligere enn at de hadde tatt utfordringen med å stille med band på scenen. Elevene fikk en imponerende oppvisning i funkmusikk med ”Uptown funk”. Dette gikk rett hjem hos elevene og de kvitterte med ellevil jubel!

Ungdom med MOT som hadde stått for Mestringsaktivitetene tidligere på dagen kom på scenen og avslørte hvilke klasser som hadde vunnet de forskjellige oppgavene. Det ble delt ut Twistposer til vinnerlagene og det var tydelig populært.

MOT-sang og allsang 

Mestringsshowet ble avsluttet med MOT-sangen mesterlig fremført av Kristine, Agne og Maria i tillegg til allsang på refrengene.

– Det var rett og slett et imponerende proft Mestringsshow vi fikk oppleve og det må også gis en ekstra honnør til Hans som hadde ansvaret for lyssettingen på showet, sier talentdirigent i MOT Bjørn Tore Bystrøm.

Tusen takk Oppdal for en fantastisk Mestringsdag!

En av mange ulike aktiviteter var støvelkast!

En av mange ulike aktiviteter var støvelkast!

Informatør Bjørn hadde laget et utfordrende MOT-puslespill - og det ble god stemning når elevene tok utfordringen.

Informatør Bjørn hadde laget et utfordrende MOT-puslespill – og det ble god stemning når elevene tok utfordringen.

Emilie og Øyunn sang en nydelig sang!

Emilie og Øyunn sang en nydelig sang!

Et fantastisk lærerband. Trampeklapp!

Et fantastisk lærerband. Trampeklapp!

Allsang med MOT-sangen

Allsang med MOT-sangen

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd). Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.