Meny
Meny

Mestringsdag med stor M i Oppdal!

Dyktige elever rigget og klargjorde scenen med både lys og lyd, flott geleidet av musikklærer Raymond og lyd/lysanasvarlig Olav

Onsdag var det Oppdal som arrangerte Mestringsdag for sine ungdomsskoleelever. Snakk om en skikkelig innertierdag!

Rundt og på skolen hadde Ungdom med MOT laget mange stasjoner med forskjellige mestringsaktiviteter.Det var bl.a.  laget et eget stort MOT-puslespill som klassene skulle prøve seg på, og noen var imponerende raske med å legge dette. Foruten puslespill var det aktiviteter som støvelkast, musikkquiz, spikerslåing, basket, rebusoppgave og flotte talløsningsoppgaver. Gøy hjernetrim!

Klargjorde mestringsshowet

Imens klassene var opptatt med aktivitetene var det en spent gruppe som klargjorde og øvde på å lage et Mestringsshow i Oppdals flotte kultursal. Alle de forskjellige aktørene gjorde en formidabel forberedelse gjennom flere timer og det var tenkt på ”alt”! Her var det elever som rigget og klargjorde scenen med både lys og lyd flott geleidet av musikklærer Raymond og lyd/lysanasvarlig Olav.

Dans og rap

Konferansierene Elise og Ask ledet showet på en utrolig flott måte og ønsket en fullsatt sal velkommen til Mestringsshow og fortalte litt om hvorfor de var blitt Ungdom med MOT og hva MOT hadde å si for dem. Så overlot de scenen til første innslag som var et profft danseinnslag. Kaia, Hedda, Line, Ronja, Rannei, Lwan og Tyra hadde laget en imponerende danseoppvisning til ”Work it”! Helprofft! Emilie og Øyunn var neste innslag og de sang ”You raise me up” på en måte som ga oss gåsehud!

Etterpå var det Kristine og Eivor som sto for en knalltøff rap. ”Heart of courage” ble fremført på en måte så en skulle tro de hadde vokst opp i Bronx i USA!

Så var det Mestringsungdom Anne sin tur. Hun hadde fått med seg Hedda og Kaia som dansere på scenen og de fremførte låta ”Firestorm” til publikums store, store begeistring. Det ble et magisk nummer!

Læreroppvisning og prisutdeling 

En del av lærerne var neimen ikke dårligere enn at de hadde tatt utfordringen med å stille med band på scenen. Elevene fikk en imponerende oppvisning i funkmusikk med ”Uptown funk”. Dette gikk rett hjem hos elevene og de kvitterte med ellevil jubel!

Ungdom med MOT som hadde stått for Mestringsaktivitetene tidligere på dagen kom på scenen og avslørte hvilke klasser som hadde vunnet de forskjellige oppgavene. Det ble delt ut Twistposer til vinnerlagene og det var tydelig populært.

MOT-sang og allsang 

Mestringsshowet ble avsluttet med MOT-sangen mesterlig fremført av Kristine, Agne og Maria i tillegg til allsang på refrengene.

– Det var rett og slett et imponerende proft Mestringsshow vi fikk oppleve og det må også gis en ekstra honnør til Hans som hadde ansvaret for lyssettingen på showet, sier talentdirigent i MOT Bjørn Tore Bystrøm.

Tusen takk Oppdal for en fantastisk Mestringsdag!

En av mange ulike aktiviteter var støvelkast!

En av mange ulike aktiviteter var støvelkast!

Informatør Bjørn hadde laget et utfordrende MOT-puslespill - og det ble god stemning når elevene tok utfordringen.

Informatør Bjørn hadde laget et utfordrende MOT-puslespill – og det ble god stemning når elevene tok utfordringen.

Emilie og Øyunn sang en nydelig sang!

Emilie og Øyunn sang en nydelig sang!

Et fantastisk lærerband. Trampeklapp!

Et fantastisk lærerband. Trampeklapp!

Allsang med MOT-sangen

Allsang med MOT-sangen

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet