Meny
Meny

Inkluderende Verran!

En mestringsdag full av hjertevarme og inkludering ble en fantastisk avslutning på en herlig Mestringsreiseuke.

Uværet «Roar» la ingen demper på humør og innsatsvilje til ungdommene i Verran når alle møtte til mange forskjellige mestringsaktiviteter på Malm skole og Verranparken. Elevene ble delt opp i grupper og deltok på forskjellige workshops. Det ble bl.a. laget flotte MOT-plakater og det var også en egen danseworkshop!

Mestringskonserten ble en konsert der Mestring virkelig sto i fokus. Det ble mange gåsehudopplevelser og tårer som trillet under konserten. Da den ene etter den andre tøyde sine grenser, gikk utenfor sin komfortsone og viste MOT til å leve! Helt tilslutt ble det vist en film som Sal og scene på 9.trinn ved Malm skole hadde laget. De klarte på en mesterlig måte å illustrere hva teksten i MOT-sangen handler om, med ekstra fokus på MOT til å bry seg. De fikk en klar oppfordring om å få lagt den ut på Youtube når den er helt ferdigredigert. Dette er en musikkvideo alle bør få se!

Tusen takk for en magisk og hjertevarm Mestringsdag i Verran!!

Konferansierene Kathrine og Mathias var kjempedyktige og loset oss gjennom en hjertevarm forestilling.

Konferansierene Kathrine og Mathias var kjempedyktige og loset oss gjennom en hjertevarm forestilling.

Første innslag var med Ingeborg og Hanne som sang MOT-sangen på en nydelig måte og satte publikum i riktig MOT-stemning.

Første innslag var med Ingeborg og Hanne som sang MOT-sangen på en nydelig måte og satte publikum i riktig MOT-stemning.

Neste innslag var for oss nordboere, et eksotisk innslag. Dawit spilte på et Eritreisk strengeinstrument og sang samtidig en sang fra sitt hjemland. Trollbindende!! Det ble ikke mindre trollbindende da tre andre eritreere spontant kom på scenen og danset til Dawit sitt flotte innslag. Stor applaus fra hele salen!

Neste innslag var for oss nordboere, et eksotisk innslag. Dawit spilte på et Eritreisk strengeinstrument og sang samtidig en sang fra sitt hjemland. Trollbindende!! Det ble ikke mindre trollbindende da tre andre eritreere spontant kom på scenen og danset til Dawit sitt flotte innslag. Stor applaus fra hele salen!

Nahom fra Eritrea fortalte litt om sitt liv før han kom til Norge i 2013

Nahom fra Eritrea fortalte litt om sitt liv før han kom til Norge i 2013

Scenen ble så overtatt av Kathrine som leste to av sine egne sterke dikt. Hun fortalte åpent om sin angst og at det å være konferansier var et steg langt utenfor hennes komfortsone, men at hun gjennom det opplevde stor mestring!

Scenen ble så overtatt av Kathrine som leste to av sine egne sterke dikt. Hun fortalte åpent om sin angst og at det å være konferansier var et steg langt utenfor hennes komfortsone, men at hun gjennom det opplevde stor mestring!

Trine og Eirin spilte og sang ”Ho-hey” og viste at dette er noe de virkelig kan og det er tydelig at disse to hører hjemme på en scene. Helprofft!

Trine og Eirin spilte og sang ”Ho-hey” og viste at dette er noe de virkelig kan og det er tydelig at disse to hører hjemme på en scene. Helprofft!

Mestringsungdom Sofie var neste innslag og hun viste fram hvilket fiolintalent hun er da hun spilte ”Laura Lee” (en amerikansk folkemelodi som kanskje er mer kjent som Love me tender m/ Elvis) Hun hadde med seg Ulrik som akkompagnerte henne mesterlig på piano.

Mestringsungdom Sofie var neste innslag og hun viste fram hvilket fiolintalent hun er da hun spilte ”Laura Lee” (en amerikansk folkemelodi som kanskje er mer kjent som Love me tender m/ Elvis) Hun hadde med seg Ulrik som akkompagnerte henne mesterlig på piano.

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet