Meny
Meny

En topp mestringsdag i Roan!

Oktober startet med et smell i Roan da det var klart for mestringsdag. 

Elever fra Sør-Roan og Brandsfjors skole var samler på Sør-Roan skole denne dagen. Der ble de tatt i mot av rektor Erik som sto i døren og håndhilste på alle elevene og lærerne som kom. Dagen startet med forskjellige aktiviteter for alle elevene. De minste kunne få bryne seg på en Natursti med mange varierte oppgaver, mens ungdomsskoleelevene fikk prøve seg på mestringsaktiviteter som bueskyting og energikamp-oppgaver. Innsatsen var upåklagelig hos alle!

Etter aktivitetene smakte det godt med en herlig lunsj. Lunsjen var laget av elever og besto bl.a. av laksetaco, fiskeburger og hjemmelaget frityrtorsk. Nam, nam!
Mestringskonserten foregikk i gymsalen og ble en flott og variert forestilling fylt med mestring! Der blant annet rådmann Roy, MOT-informatør Einar og signalbærer Marte holdt hver sin engasjerende og flotte appell om betydningen av MOT i lokalsamfunnet.
Mestringsdagen i Roan ble avrundet med en deilig laksemiddag sammen med det lokale MOT-teamet hvor rektorene, rådmann og både avtroppende og påtroppende ordfører deltok. Her var det tydelig at toppforankringen til MOT i Roan er veldig sterk!
Tusen takk for en uforglemmelig mestringsdag i Roan.

Konferansierene Ingrid og Håvard ledet showet på en flott måte.

Konferansierene Ingrid og Håvard ledet showet på en flott måte.

ørste innslag var Mestringsungdom Jonas. Han fortalte litt om sitt opphold på MOT-camp og ga hele salen en gåsehudopplevelse da han fremførte ”Thinking out loud” av Ed Sheeran.

Første innslag var Mestringsungdom Jonas. Han fortalte litt om sitt opphold på MOT-camp og ga hele salen en gåsehudopplevelse da han fremførte ”Thinking out loud” av Ed Sheeran.

Fredrik entret scenen sammen med fiolinen sin og trollbandt oss med sine flotte toner av ”Mellom bakkar og berg” til stor jubel fra publikum.

Fredrik entret scenen sammen med fiolinen sin og trollbandt oss med sine flotte toner av ”Mellom bakkar og berg” til stor jubel fra publikum.

Søstrene Mia og Oda fremførte et flott innslag som inkluderte både piano og sang. Det skulle ikke forundre oss om disse to blir å se på mang en opptreden på Fosenhalvøya i årene fremover!

Søstrene Mia og Oda fremførte et flott innslag som inkluderte både piano og sang. Det skulle ikke forundre oss om disse to blir å se på mang en opptreden på Fosenhalvøya i årene fremover!

å var det klart for en eventyrstund. 2.- 4. trinn ved Sør-Roan skole hadde laget en herlig film rundt eventyret Syvende far i huset. Deres versjon hadde fått navnet 9. far i huset og det var tydelig at her var det lagt ned et betydelig arbeid i både kostymer, replikker og redigering. En flott film!

Så var det klart for en eventyrstund. 2.- 4. trinn ved Sør-Roan skole hadde laget en herlig film rundt eventyret Syvende far i huset. Deres versjon hadde fått navnet 9. far i huset og det var tydelig at her var det lagt ned et betydelig arbeid i både kostymer, replikker og redigering. En flott film!

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet