Meny
Meny

En topp mestringsdag i Roan!

Oktober startet med et smell i Roan da det var klart for mestringsdag. 

Elever fra Sør-Roan og Brandsfjors skole var samler på Sør-Roan skole denne dagen. Der ble de tatt i mot av rektor Erik som sto i døren og håndhilste på alle elevene og lærerne som kom. Dagen startet med forskjellige aktiviteter for alle elevene. De minste kunne få bryne seg på en Natursti med mange varierte oppgaver, mens ungdomsskoleelevene fikk prøve seg på mestringsaktiviteter som bueskyting og energikamp-oppgaver. Innsatsen var upåklagelig hos alle!

Etter aktivitetene smakte det godt med en herlig lunsj. Lunsjen var laget av elever og besto bl.a. av laksetaco, fiskeburger og hjemmelaget frityrtorsk. Nam, nam!
Mestringskonserten foregikk i gymsalen og ble en flott og variert forestilling fylt med mestring! Der blant annet rådmann Roy, MOT-informatør Einar og signalbærer Marte holdt hver sin engasjerende og flotte appell om betydningen av MOT i lokalsamfunnet.
Mestringsdagen i Roan ble avrundet med en deilig laksemiddag sammen med det lokale MOT-teamet hvor rektorene, rådmann og både avtroppende og påtroppende ordfører deltok. Her var det tydelig at toppforankringen til MOT i Roan er veldig sterk!
Tusen takk for en uforglemmelig mestringsdag i Roan.

Konferansierene Ingrid og Håvard ledet showet på en flott måte.

Konferansierene Ingrid og Håvard ledet showet på en flott måte.

ørste innslag var Mestringsungdom Jonas. Han fortalte litt om sitt opphold på MOT-camp og ga hele salen en gåsehudopplevelse da han fremførte ”Thinking out loud” av Ed Sheeran.

Første innslag var Mestringsungdom Jonas. Han fortalte litt om sitt opphold på MOT-camp og ga hele salen en gåsehudopplevelse da han fremførte ”Thinking out loud” av Ed Sheeran.

Fredrik entret scenen sammen med fiolinen sin og trollbandt oss med sine flotte toner av ”Mellom bakkar og berg” til stor jubel fra publikum.

Fredrik entret scenen sammen med fiolinen sin og trollbandt oss med sine flotte toner av ”Mellom bakkar og berg” til stor jubel fra publikum.

Søstrene Mia og Oda fremførte et flott innslag som inkluderte både piano og sang. Det skulle ikke forundre oss om disse to blir å se på mang en opptreden på Fosenhalvøya i årene fremover!

Søstrene Mia og Oda fremførte et flott innslag som inkluderte både piano og sang. Det skulle ikke forundre oss om disse to blir å se på mang en opptreden på Fosenhalvøya i årene fremover!

å var det klart for en eventyrstund. 2.- 4. trinn ved Sør-Roan skole hadde laget en herlig film rundt eventyret Syvende far i huset. Deres versjon hadde fått navnet 9. far i huset og det var tydelig at her var det lagt ned et betydelig arbeid i både kostymer, replikker og redigering. En flott film!

Så var det klart for en eventyrstund. 2.- 4. trinn ved Sør-Roan skole hadde laget en herlig film rundt eventyret Syvende far i huset. Deres versjon hadde fått navnet 9. far i huset og det var tydelig at her var det lagt ned et betydelig arbeid i både kostymer, replikker og redigering. En flott film!

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd). Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.