Meny
Meny

Det viktigste jeg lærte på skolen… (Andrea 16 år)

Denne uka har det vært samling for Signalbærere på MOT-Camp. Jeg har den glede av å lese og kommentere besvarelsene fra «Lederskapsutfordringen». Utrolig inspirerende lesning. Her er utdrag fra Andrea sin besvarelse:

Se for deg at du er leder på en skole (rektor) – hvordan vil du lede skolen og skape gode prestasjoner?

Jeg ville ha passet på at lærerne var engasjerte og jobbet aktivt for et bedre miljø på skolen. Jeg ville ha jobbet for en mobbefri skole. En skole der alle har noen å være med i friminuttene. En skole der alle kan få være seg selv. En skole der du ikke trenger å passe inn i samfunnets A4-boks. Jeg ville jobbet for en skole mere lik min. Det viktigste jeg lærte fra skolen var hverken om Ivar Aasen, Pytagoras eller Isaac Newton. På min skole lærte jeg at det var viktig å være snill, se andre, bruke lommelykta, gi flybensin, passe på Ninni og Stinky, tørre å si nei og sist men ikke minst; mot til å være meg selv.

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet